Schouten schoenen
5 december 2020

10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 5 december is de 10.000 Stappen Wandeling door Noordwijkerhout en omgeving. Vanwege de actuele maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus wordt er in kleine groepjes gewandeld.

Wandelen helpt om fysiek en mentaal gezond te blijven, weerstand te vergroten en samen met anderen buiten actief te zijn. Dat kan en mag nog steeds, al gelden er momenteel aangescherpte maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen.

De 10.000 Stappen Wandeling kent daarom een andere invulling dan je gewend bent:

Je kunt starten tussen 08.30 en 11.00 uur. Registratie en vertrek is bij schoenenspeciaalzaak Schouten Schoenen, Dorpsstraat 13, Noordwijkerhout.
De wandeling eindigt weer in het centrum van Noordwijkerhout.

Bij de routebeschrijving ontvang je een waardebon voor koffie/thee TO GO na afloop bij Lunchroom Arthur achter de Witte Kerk.

Deelnamekosten zijn €3 inclusief routebeschrijving, versnapering onderweg en koffie/thee TO GO na afloop.

Voor deelnemers gelden deze voorschriften:

  • Houd je aan de algemene veiligheids- en hygiëneregels, neem verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid en die van andere deelnemers en de medewerkers op de vertrek- en eindlocatie.
  • Zorg ervoor dat je tijdens het wandelen hooguit met 4 personen (inclusief jezelf) bij elkaar bent, tenzij jullie een gezamenlijke huishouding vormen.
  • Houd altijd ruim afstand van andere deelnemers (minimaal 10 meter), het moet zichtbaar zijn dat jullie niet bij elkaar horen, maar duidelijk een afzonderlijk groepje vormen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen tijdens het wandelen en bij de locaties van vertrek en einde.

Deze voorschriften zijn gebaseerd op het Protocol Verantwoorde Wandeltochten van de Koninklijke Wandel Bond Nederland en in afstemming met het Sportloket van de Gemeente Noordwijk.

De volgende 10.000 stappen wandeling is op zaterdag 2 januari 2021.

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

1 juli 2022
KOOPAVOND

Op vrijdag is onze winkel tot 20.00 uur open. Kom gerust spontaan binnen lopen of plan een afspraak om bij drukte niet te hoeven wachten.

2 juli 2022
10.000 STAPPEN WANDELING

Zaterdag 2 juli is de 10.000 Stappen Wandeling door Noordwijkerhout en omgeving. Al meer dan tien jaar een maandelijkse traditie. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

Wandelsokken cadeau
Wandelsokken cadeau

Bij aankoop van een paar LOMER wandelschoenen geven wij een paar SOCKWELL wandelsokken t.w.v. €27,95 cadeau. Deze actie geldt tot zolang de voorraad strekt. Waarom zou je echte wandelsokken dragen? Lees meer

Meer nieuws