Schouten schoenen

Winactie Birkenstock Bike

Maak deze zomer kans op een exclusieve blauwe Veloretti fiets bij aankoop van een paar Birkenstock uit onze collectie voor kinderen, dames en heren.

Koop in de periode 17 mei t/m 3 juli 2021 een paar Birkenstock uit onze collectie voor kinderen, dames en heren en doe mee aan de winactie Birk&Bike van Birkenstock. Als dealer van Birkenstock Nederland verloten wij een prachtige blauwe Birk&Bike fiets van het merk Veloretti Amsterdam. Speciaal voor deze winactie zijn 50 van deze fietsen geproduceerd. Exclusieve exemplaren dus. Je zult er toch straks op eentje rijden!

Ben jij minimaal 18 jaar en koop jij in de actieperiode een paar Birkenstocks, dan kun je al mee doen. Heel simpel: vul in onze winkel een actiekaart in en lever deze samen met het aankoopbewijs in. Meer hoef je niet te doen om kans te maken.

Lees alle informatie over de winactie Birk&Bike onder deze link

Gepubliceerd: 24 /05 / 2021

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

18 juni 2021
KOOPAVOND

Op vrijdag zijn wij geopend tot 20.00 uur. U kunt spontaan binnen lopen of hier een verzoek voor een afspraak indienen.

27 juni 2021
KOOPZONDAG

Koopzondag 27 juni. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur ontvangen wij u op afspraak. U kunt hier een verzoek voor een afspraak indienen.

Naar agenda

Laatste nieuws

Winactie Birkenstock Bike
Winactie Birkenstock Bike

Maak deze zomer kans op een exclusieve blauwe Veloretti fiets bij aankoop van een paar Birkenstock uit onze collectie voor kinderen, dames en heren. Lees meer

Meer nieuws