Schouten schoenen

Winactie Birkenstock Bike

Maak deze zomer kans op een exclusieve blauwe Veloretti fiets bij aankoop van een paar Birkenstock uit onze collectie voor kinderen, dames en heren.

Koop in de periode 17 mei t/m 3 juli 2021 een paar Birkenstock uit onze collectie voor kinderen, dames en heren en doe mee aan de winactie Birk&Bike van Birkenstock. Als dealer van Birkenstock Nederland verloten wij een prachtige blauwe Birk&Bike fiets van het merk Veloretti Amsterdam. Speciaal voor deze winactie zijn 50 van deze fietsen geproduceerd. Exclusieve exemplaren dus. Je zult er toch straks op eentje rijden!

Ben jij minimaal 18 jaar en koop jij in de actieperiode een paar Birkenstocks, dan kun je al mee doen. Heel simpel: vul in onze winkel een actiekaart in en lever deze samen met het aankoopbewijs in. Meer hoef je niet te doen om kans te maken.

Lees alle informatie over de winactie Birk&Bike onder deze link

Gepubliceerd: 24 /05 / 2021

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

1 juli 2022
KOOPAVOND

Op vrijdag is onze winkel tot 20.00 uur open. Kom gerust spontaan binnen lopen of plan een afspraak om bij drukte niet te hoeven wachten.

2 juli 2022
10.000 STAPPEN WANDELING

Zaterdag 2 juli is de 10.000 Stappen Wandeling door Noordwijkerhout en omgeving. Al meer dan tien jaar een maandelijkse traditie. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

Wandelsokken cadeau
Wandelsokken cadeau

Bij aankoop van een paar LOMER wandelschoenen geven wij een paar SOCKWELL wandelsokken t.w.v. €27,95 cadeau. Deze actie geldt tot zolang de voorraad strekt. Waarom zou je echte wandelsokken dragen? Lees meer

Meer nieuws