Schouten schoenen

WINKELEN OP AFSPRAAK

U bent van harte welkom in onze winkel! Momenteel mogen wij u alleen ontvangen als u een afspraak heeft gemaakt. Per afspraak nemen we een uur de tijd, zodat u rustig kunt rondkijken en passen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Wij mogen maximaal 8 klanten tegelijk ontvangen, kinderen tot 12 jaar tellen niet mee als klant. U dient in de winkel een mondkapje te dragen, dat geldt ook voor kinderen vanaf 13 jaar.

Tussen het maken van de afspraak en uw bezoek dient minimaal 4 uur tijd te zitten. Middels onderstaand formulier kunt u een voorkeur doorgeven voor uw afspraak. Wij nemen vervolgens contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

  Bent u bekend in ons klantenbestand?

  De afspraak betreft:

  Voorkeur dagdeel:

  Graag ontvang ik informatie over Schouten Schoenen middels nieuwsbrief updates.

  Kindervoeten in beeld

  Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

  Kindervoeten in beeld

  Agenda

  23 april 2021
  KOOPAVOND

  Op vrijdag zijn wij geopend tot 20.00 uur. U kunt hier een verzoek voor een afspraak indienen.

  25 april 2021
  KOOPZONDAG

  Koopzondag 25 april. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur ontvangen wij u op afspraak. U kunt hier een verzoek voor een afspraak indienen.

  27 april 2021
  KONINGSDAG GESLOTEN

  Koningsdag dinsdag 27 april zijn wij gesloten. Fijne Koningsdag gewenst!

  Naar agenda

  Laatste nieuws

  Piedro For Jet
  Piedro For Jet

  Toen Jet heel erg ziek was en in het ziekenhuis moest blijven, konden haar ouders dichtbij slapen in een Ronald McDonald Huis. Voor een kus, een knuffel en een verhaal voor het slapen gaan. Piedro Kids Shoes heeft de situatie van Jet en haar ouders omarmd en komt in actie voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Lees meer

  Meer nieuws