Schouten schoenen
7 november 2020

10.000 Stappen Herfstwandeling

Zaterdag 7 november is de 10.000 Stappen Wandeling door Noordwijkerhout en omgeving. Vanwege de actuele maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus wordt er individueel gewandeld.

Wandelen helpt om fysiek en mentaal gezond te blijven, weerstand te vergroten en samen met anderen buiten actief te zijn. Dat kan en mag nog steeds, al gelden er sinds 4 november 2020 aangescherpte maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen.

De 10.000 Stappen Wandeling kent daarom een andere invulling dan je gewend bent:

Je kunt starten tussen 08.30 en 11.00 uur. Registratie en vertrek is bij schoenenspeciaalzaak Schouten Schoenen, Dorpsstraat 13, Noordwijkerhout. De route loopt door het bos van Landgoed Leeuwenhorst. De wandeling eindigt weer in het centrum van Noordwijkerhout.

Bij de routebeschrijving ontvang je een waardebon voor koffie/thee TO GO na afloop bij Lunchroom Arthur achter de Witte Kerk.

Deelnamekosten zijn €3 inclusief routebeschrijving, versnapering onderweg en koffie/thee TO GO na afloop.

Voor deelnemers gelden deze voorschriften:

  • Houd je aan de algemene veiligheids- en hygiëneregels, neem verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid en die van andere deelnemers en de medewerkers op de vertrek- en eindlocatie.
  • Zorg ervoor dat je tijdens het wandelen niet met meer dan 2 mensen (inclusief jezelf) bij elkaar bent, tenzij jullie een gezamenlijke huishouding vormen.
  • Houd altijd ruim afstand van andere deelnemers (minimaal 10 meter), het moet duidelijk zijn dat jullie niet bij elkaar horen, maar een afzonderlijk groepje vormen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen tijdens het wandelen en bij de locaties van vertrek en einde.

Deze voorschriften zijn gebaseerd op het Protocol Verantwoorde Wandeltochten van de Koninklijke Wandel Bond Nederland en in afstemming met het Sportloket van de Gemeente Noordwijk.

De volgende 10.000 stappen wandeling is op zaterdag 5 december 2020.

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

1 juni 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 1 juni is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

WIJ ZOEKEN JOU
WIJ ZOEKEN JOU

Kom jij in onze schoenen staan? In ons team is direct plaats voor een enthousiaste verkoper/verkoopster, voor minimaal 2 dagen t/m fulltime. Belangrijkste werkdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag.

Lees meer

Meer nieuws