Schouten schoenen

Ons team

Alles over Cora

Op weg naar haar 30-jarig dienstverband! Met Cora als schoenadviseur hebben we enorm veel kennis en ervaring in huis. Haar collega’s beschouwen haar bovendien als chef magazijn, want Cora weet ieder plekje slim te vullen met voorraad, ook wanneer iedereen denkt dat het écht niet past nadat er honderden dozen nieuwe collectie zijn binnengekomen. Naast haar liefde voor schoenen heeft Cora ook een enorm groot hart voor dieren. Met haar partner heeft zij jarenlang de dieren op Landgoed Keukenhof in Lisse verzorgd. Haar vrije tijd brengt ze graag door met hond Nolo en met vriendinnen op de manege.

Alles over Cora

Alles over Debby

Geboren in een schoenendoos, zo zeggen we dat als je opgroeit bij een schoenenzaak. Speelde als kind verstoppertje in het grote magazijn en maakte miniatuur schoencreaties met het leer, het gereedschap en de machines in de schoenmakers-werkplaats van haar vader. Tóch koos Debby voor een opleiding in het onderwijs en heeft zij genoten van twintig jaren als leerkracht en manager op diverse basisscholen. In 2014 kroop het bloed waar het niet gaan kon en kwam zij in de zaak bij haar ouders werken. In 2020 heeft Debby het stokje van haar ouders overgenomen en is zij de 5e generatie directeur-eigenaar van het familiebedrijf.

Alles over Debby

Alles over Marianne

Al 20 jaar ons zonnetje op maandag! Marianne maakt van iedere dag een feest. Al onze medewerkers zorgen voor een feest voor jouw voeten, maar Marianne is toch écht de absolute kampioen van ons team. Goedlachs, flair en humor, dat is Marianne ten voeten uit. Haar enthousiasme werkt zeer aanstekelijk. Marianne kent veel vrije tijd maar heeft het altijd druk. De agenda van dit warme mensen-mens uit Lisse is rijkelijk gevuld met familie en vrienden, met cultuur, sportiviteit en creativiteit. Stilzitten is er niet bij, behalve achter haar schildersezel. Dan moet ze wel. Op het gebied van schoenen is Marianne overigens ook de kampioen van ons team: zij bezit privé veruit de meeste paren.

Alles over Marianne

Alles over Nicole

De eerste wekker die ‘s morgens in ons team rinkelt is die van Nicole. Vanuit Nieuwegein, maar met haar wortels in onze regio, rijdt zij al 10 jaar lang in alle vroegte naar Noordwijkerhout. Nicole bijt zich graag vast in gecompliceerde voeten, figuurlijk natuurlijk, want ze rust niet voordat ze de meest geschikte schoenen heeft gevonden in ons magazijn. Bovendien is zij een grote fan van onze Sockwell sokken en kousen collectie. Uit eigen ervaring weet zij hoe belangrijk het is om niet alleen de juiste aandacht aan schoenen te geven, maar dat ook sokken en kousen bijdragen aan je gezondheid. Thuis is Nicole druk met haar volwassen kinderen die nog maar wat graag bij haar wonen.

Alles over Nicole

Alles over Pieter

Besmet door zijn schoonfamilie en echtgenote Debby met het enthousiasme voor ondernemen, heeft Pieter sinds 2020 zijn eigen plek in het familiebedrijf. Zijn jarenlange ervaring in logistieke dienstverlening, import, export en voorraadbeheer, maakt hem tot de stille motor achter de schermen. Op de winkelvloer zul je hem dus niet tegenkomen, nou ja niet als verkoopmedewerker. Als liefhebber van mooie schoenen maak je wél kans hem tegen het lijf te lopen. Pieter brengt zijn vrije tijd graag door op het water en draagt maatschappelijk een steentje bij door in een woonzorgcomplex te koken voor mensen met dementie.

Alles over Pieter

Alles over Sjoukje

Trotse moeder van Owen, Jamie en Charlie. Sjoukje weet als geen ander hoe belangrijk goed passende schoenen zijn bij de ontwikkeling van kindervoeten. Maar ook volwassen voeten zijn bij haar in goede handen, al ruim 12 jaar lang. Het werk kan voor Sjoukje niet veelzijdig genoeg zijn. Zo houdt ze zich in ons bedrijf ook bezig met cijfertjes en voorraad. Zij telt en inventariseert en denkt graag mee over het inkopen van nieuwe collectie. Komt soms lekker scherp uit de hoek maar is ondertussen ook zeer behulpzaam voor haar collega’s. Want als de computers op tilt gaan of de printers haperen krijgt Sjoukje ze altijd weer aan de praat.

Alles over Sjoukje

Alles over Thérèse

Opgegroeid in Noordwijk, woonachtig in De Zilk en werkend in Noordwijkerhout. Gemeente Noordwijk kan trots op haar zijn, want Thérèse vertegenwoordigt de drie kernen van de gemeente. Met dik 15 jaar ervaring in onze winkel hebben wij met haar een dijk van een schoenadviseur in huis. Eentje die gewend is aan hard werken. Da’s ook logisch als je een agrarisch loonwerkers-bedrijf hebt samen met je man. Middenin de bloembollen- en plantenteelt. In ons magazijn sjouwt en schuift Thérèse heel wat af met schoenendozen om de boel steeds ordelijk gevuld te houden. Ook draagt zij zorg voor de producten waarmee je jouw nieuwe schoenen netjes houdt.

Alles over Thérèse

Alles over Wilma

Deze geboren Kattukse kwam als jonkie van twintig al werken in de zaak bij voormalig eigenaren Jan en Leny. Zij heeft een dik plakboek met krantenknipsels, foto’s en andere herinneringen aan ons bedrijf. Voor haar voelen de Schoutens als familie. Van hen leerde ze o.a. het plezier van Kokkerhouts carnaval en het scheelde maar een haar of ze was aan een Noordwijkerhoutse jongen blijven hangen. Toen Wilma een gezin kreeg koos zij ervoor om enkele jaren thuis te blijven. Maar het werken in de schoenen bleef trekken en in 2019 is Wilma teruggekeerd op het vertrouwde nest bij Schouten. Daarmee wordt haar plakboek steeds dikker.

Alles over Wilma

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

1 oktober 2023
Koopzondag op afspraak

Koopzondag op 1-15-29 oktober. Wij ontvangen u op afspraak tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Klik hier om een afspraak te maken. Lees meer

6 oktober 2023
Koopavond

Zolang de klok op zomertijd staat, is de winkel op vrijdag tot 20.00 uur open. Kom gerust spontaan binnen lopen of plan een afspraak

7 oktober 2023
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 7 oktober is de 10.000 Stappen Wandeling door Noordwijkerhout en omgeving. Een leuke, laatste training voor de Duin en Bollen Vierdaagse. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

Gratis 3D voetscan tijdens Duin en Bollen Vierdaagse
Gratis 3D voetscan tijdens Duin en Bollen Vierdaagse

Deelnemers en bezoekers van de Duin en Bollen Vierdaagse kunnen gratis gebruik maken van onze 3D voetscan en bijbehorende voetanalyse. Wij zetten hiervoor speciaal een tent neer bij de finish locaties. U vindt onze voetscan-tent bij de finish op donderdag 12 oktober in Hillegom, vrijdag 13 oktober in Lisse en zaterdag 14 oktober in Noordwijk aan Zee, tussen 11.00 en 16.00 uur.

Lees meer

Meer nieuws