Schouten schoenen

Ons team

Alles over Cora

Met haar 25-jarig dienstverband net achter de rug hebben we met Cora als schoenadviseur veel kennis en ervaring in huis. Haar collega’s beschouwen haar bovendien als chef magazijn, want Cora weet ieder plekje slim te vullen met voorraad, ook als iedereen denkt dat het écht niet past wanneer er honderden dozen nieuwe collectie zijn binnengekomen. Naast haar liefde voor schoenen heeft Cora ook een enorm groot hart voor dieren. Met haar partner heeft zij jarenlang de dieren op Landgoed Keukenhof in Lisse verzorgd. Haar vrije tijd brengt ze graag door met hond Nolo en met vriendinnen op de manege.

Alles over Cora

Alles over Debby

Geboren in een schoenendoos, zo zeggen we dat als je opgroeit bij een schoenenzaak. Speelde als kind verstoppertje in het grote magazijn en maakte miniatuur schoencreaties met het leer, het gereedschap en de machines in de schoenmakers-werkplaats van haar vader. Tóch koos Debby voor een opleiding in het onderwijs en heeft ze genoten van 20 bevlogen jaren als leerkracht en manager van diverse basisscholen. In 2014 kroop het bloed waar het niet gaan kon en kwam zij in de zaak bij haar ouders werken. In 2020 heeft Debby het stokje van haar ouders overgenomen en is zij de 5e generatie directeur-eigenaar van ons familiebedrijf.

Alles over Debby

Alles over Marianne

Al 17 jaar ons zonnetje op maandag. Marianne maakt van iedere dag een feest. Al onze medewerkers zorgen voor een feest voor jouw voeten, maar Marianne is toch écht de absolute kampioen van ons team. Goedlachs, flair en humor, dat is Marianne ten voeten uit. Haar enthousiasme werkt zeer aanstekelijk. Marianne kent veel vrije tijd maar heeft het altijd druk. De agenda van dit warme mensen-mens uit Lisse is altijd gevuld met familie en vrienden, met cultuur, sportiviteit en creativiteit. Stilzitten is er niet bij, behalve achter haar schildersezel. Dan wél.

Alles over Marianne

Alles over Nicole

De eerste wekker die ‘s morgens in ons team rinkelt is die van Nicole. Vanuit Nieuwegein, maar met haar wortels in onze regio, rijdt zij in alle vroegte vijf dagen in de week naar Noordwijkerhout. Nicole bijt zich graag vast in gecompliceerde voeten, figuurlijk natuurlijk, ze heeft daar veel kennis over en ze rust niet voordat ze de meest geschikte schoenen heeft gevonden in ons magazijn. Bovendien is ze de grootste fan in ons midden van Sockwell sokken en kousen. Uit eigen ervaring weet zij hoe belangrijk het is om niet alleen de juiste aandacht aan schoenen te geven, maar dat ook sokken en kousen bijdragen aan gezondheid.

Alles over Nicole

Alles over Pieter

Besmet door zijn schoonfamilie en echtgenote Debby met het enthousiasme voor ondernemen, heeft Pieter sinds 2020 zijn eigen plek in ons familiebedrijf. Zijn jarenlange ervaring in logistieke dienstverlening, import, export en voorraadbeheer, maakt hem tot de stille kracht achter de schermen. Op de winkelvloer zul je hem dus niet tegenkomen, nou ja niet als verkoopmedewerker. Als grote liefhebber van mooie schoenen maak je wél kans hem tegen het lijf te lopen. Pieter brengt zijn vrije tijd graag door op het water en draagt maatschappelijk een steentje bij door in een woonzorgcomplex te koken voor mensen met dementie.

Alles over Pieter

Alles over Sjoukje

Trotse moeder van kleuter Owen. Sjoukje weet als geen ander hoe belangrijk goed passende schoenen zijn bij de ontwikkeling van kindervoeten. Maar ook volwassen voeten zijn bij haar in goede handen, al ruim 10 jaar lang. Het werk kan voor Sjoukje niet veelzijdig genoeg zijn. Zo houdt ze zich in ons bedrijf ook bezig met cijfertjes en voorraad. Zij telt en inventariseert en denkt graag mee over het inkopen van nieuwe collectie. Komt soms lekker scherp uit de hoek maar is ondertussen ook zeer behulpzaam voor haar collega’s. Als de computers op tilt gaan of de printers haperen krijgt Sjoukje ze altijd weer aan de praat.

Alles over Sjoukje

Alles over Thérèse

Opgegroeid in Noordwijk, woonachtig in De Zilk en werkend in Noordwijkerhout. Gemeente Noordwijk kan trots op haar zijn, want Thérèse vertegenwoordigt alledrie de kernen. Met ruim 15 jaar ervaring in onze winkel hebben wij met haar een dijk van een schoenadviseur in huis. Eentje die gewend is aan hard werken. Da’s ook logisch als je een agrarisch loonwerkers-bedrijf hebt samen met je man. Thérèse sjouwt en schuift heel wat af met schoenendozen om ons magazijn steeds ordelijk gevuld te houden. Ook draagt zij zorg voor de producten waarmee je jouw nieuwe schoenen netjes houdt.

Alles over Thérèse

Alles over Wilma

Deze geboren Kattukse kwam als jonkie van twintig al werken bij Jan en Leny in de zaak. Zij heeft een dik plakboek met krantenknipsels, foto’s en andere herinneringen aan ons bedrijf. Voor haar voelen de Schoutens als familie. Van hen leerde ze o.a. het plezier van Kokkerhouts carnaval en het scheelde een haar of ze was aan een Noordwijkerhoutse jongen blijven hangen. Toen Wilma een gezin kreeg koos zij ervoor om enkele jaren thuis te blijven. Maar het werken in de schoenen bleef trekken en in 2019 is Wilma teruggekeerd op het vertrouwde nest bij Schouten. Daarmee wordt haar plakboek steeds dikker.

Alles over Wilma

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

4 december 2021
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 4 december is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

19 december 2021
KOOPZONDAG

Private shopping voor de feestdagen! Welkom op KOOPZONDAG 19 december tussen 12.00 uur en 17.00 uur. U kunt hier een verzoek voor een afspraak indienen.

Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

Welkom met mondkapje
Welkom met mondkapje

Vanaf 13 jaar is het verplicht om in winkels een mondkapje te dragen. U leest hier alle informatie over de actuele preventiemaatregelen in onze winkel en over de verschillende mogelijkheden om bij ons te winkelen.

 

Meer nieuws