Schouten schoenen

Ons team

Alles over Cora

Op weg naar haar 30-jarig dienstverband! Met Cora als schoenadviseur hebben we enorm veel kennis en ervaring in huis. Haar collega’s beschouwen haar bovendien als chef magazijn, want Cora weet ieder plekje slim te vullen met voorraad, ook wanneer iedereen denkt dat het écht niet past nadat er honderden dozen nieuwe collectie zijn binnengekomen. Naast haar liefde voor schoenen heeft Cora ook een enorm groot hart voor dieren. Met haar partner heeft zij jarenlang de dieren op Landgoed Keukenhof verzorgd. Haar vrije tijd brengt ze graag door met hond Nolo en omdat ze dichtbij de winkel woont, kan ze in de middagpauze een stukje met hem wandelen.

Alles over Cora

Alles over Debby

Geboren in een schoenendoos, zo zeggen we dat als je opgroeit bij een schoenenzaak. Speelde als kind verstoppertje in het grote magazijn en maakte miniatuur schoencreaties met het leer, het gereedschap en de machines in de schoenmakers-werkplaats van haar vader. Toch koos Debby voor een opleiding in het onderwijs en heeft zij genoten van twintig jaren als leerkracht en manager op diverse basisscholen. In 2014 kroop het bloed waar het niet gaan kon en kwam zij in de zaak bij haar ouders werken. In 2020 heeft Debby het stokje van haar ouders overgenomen en is zij de 5e generatie directeur-eigenaar van het familiebedrijf.

Alles over Debby

Alles over Marianne

Al 20 jaar ons zonnetje op maandag! Marianne maakt van iedere dag een feest. Al onze medewerkers zorgen voor een feest voor jouw voeten, maar Marianne is toch écht de absolute kampioen van ons team. Goedlachs, flair en humor, dat is Marianne ten voeten uit. Haar enthousiasme werkt zeer aanstekelijk. Marianne kent veel vrije tijd maar heeft het altijd druk. De agenda van dit warme mensen-mens uit Lisse is rijkelijk gevuld met familie en vrienden, met cultuur, sportiviteit en creativiteit. Stilzitten is er niet bij, behalve achter haar schildersezel. Dan moet ze wel. Op het gebied van schoenen is Marianne overigens ook de kampioen van ons team: zij bezit privé veruit de meeste paren.

Alles over Marianne

Alles over Nicole

De eerste wekker die ‘s morgens in ons team rinkelt is die van Nicole. Vanuit Nieuwegein, maar met haar wortels in onze regio, rijdt zij al 10 jaar lang in alle vroegte naar Noordwijkerhout. Nicole bijt zich graag vast in gecompliceerde voeten, figuurlijk dan, want ze rust niet voordat ze de meest geschikte schoenen heeft gevonden. Bovendien is zij een grote fan van onze Sockwell sokken en kousen collectie. Uit eigen ervaring weet zij hoe belangrijk het is om niet alleen de juiste aandacht aan schoenen te geven, maar dat ook sokken en kousen bijdragen aan je gezondheid. Thuis is Nicole druk met haar volwassen kinderen die nog graag bij haar wonen.

Alles over Nicole

Alles over Paulien

Kom je als klant nieuwe schoenen kopen, word je verleid tot een sollicitatie! Het overkwam Paulien. De jongste telg en sinds 2022 de nieuwste aanwinst in ons team. Direct bij haar start moest de winkel een paar weken in lockdown tijdens de coronapandemie en namen we haar mee naar de klanten op huisbezoek. Over een bijzondere start kun je dus wel spreken! Maar Paulien staat stevig in haar schoenen. Met veel enthousiasme en leergierigheid ontwikkelt deze voormalig zweminstructeur zich tot een kundig schoenadviseur. En dat in combinatie met een jong gezin en haar grote hobby paarden.

Alles over Paulien

Alles over Pieter

Besmet door zijn schoonfamilie en echtgenote Debby met het enthousiasme voor ondernemen, heeft Pieter sinds 2020 zijn eigen werkzaamheden in het bedrijf. Zijn jarenlange ervaring in logistieke dienstverlening, import, export en voorraadbeheer, maakt hem tot de stille motor achter de schermen. Op de winkelvloer zult u hem dus niet tegenkomen, nou ja niet als verkoopmedewerker. Als liefhebber van mooie schoenen maakt u wél kans hem tegen het lijf te lopen. Pieter brengt zijn vrije tijd graag door op het water en draagt maatschappelijk een steentje bij door in een woonzorgcomplex te koken voor mensen met dementie.

Alles over Pieter

Alles over Sjoukje

Trotse moeder van Owen, Jamie en Charlie. Sjoukje weet als geen ander hoe belangrijk goed passende schoenen zijn bij de ontwikkeling van kindervoeten. Maar ook volwassen voeten zijn bij haar in goede handen, al ruim 12 jaar lang. Het werk kan voor Sjoukje niet veelzijdig genoeg zijn. Zo houdt ze zich ook bezig met de website, administratie en voorraad. Ze telt en inventariseert en denkt graag mee over het inkopen van nieuwe collectie. Komt soms lekker scherp uit de hoek maar is ondertussen ook zeer behulpzaam voor haar collega’s. Want als de computers op tilt gaan of de printers haperen krijgt Sjoukje ze altijd weer aan de praat.

Alles over Sjoukje

Alles over Thérèse

Opgegroeid in Noordwijk, woonachtig in De Zilk en werkend in Noordwijkerhout. Gemeente Noordwijk kan trots op haar zijn, want Thérèse vertegenwoordigt de drie kernen van de gemeente. Met dik 15 jaar ervaring in onze winkel hebben wij met haar een dijk van een schoenadviseur in huis. Eentje die gewend is aan hard werken. Da’s ook logisch als je een agrarisch loonwerkers-bedrijf hebt samen met je man. Middenin de bloembollen- en plantenteelt. In ons magazijn sjouwt en schuift Thérèse heel wat af met schoenendozen om de boel steeds ordelijk gevuld te houden. Ook draagt zij zorg voor de producten waarmee u uw nieuwe schoenen netjes houdt.

Alles over Thérèse

Alles over Wilma

Deze geboren Kattukse kwam als jonkie van twintig al werken in de zaak bij voormalig eigenaren Jan en Leny. Zij heeft een dik plakboek met krantenknipsels, foto’s en andere herinneringen aan ons bedrijf. Voor haar voelen de Schoutens als familie. Van hen leerde ze o.a. het plezier van Kokkerhouts carnaval en het scheelde maar een haar of ze was aan een Noordwijkerhoutse jongen blijven hangen. Toen Wilma een gezin kreeg koos zij ervoor om enkele jaren thuis te blijven. Maar het werken in de schoenen bleef trekken en in 2019 is Wilma teruggekeerd op het vertrouwde nest bij Schouten. En daarmee wordt haar plakboek steeds dikker.

Alles over Wilma

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

2 maart 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 2 maart is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Start om 09.00 uur en terugkomst rond 11.30 uur. Lees meer

24 maart 2024
Koopzondag op afspraak

Koopzondag 24 maart van 12.00 uur tot 17.00 uur. Klik hier om een afspraak te maken. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

Wij blijven BIRKENSTOCK dealer!
Wij blijven BIRKENSTOCK dealer!

Birkenstock heeft gekozen voor Schouten Schoenen in Noordwijkerhout! Als enige zelfstandige schoenenwinkel in de Duin- en Bollenstreek blijven wij dealer van het merk Birkenstock. Lees meer

Meer nieuws