Schouten schoenen

Ons team

Alles over Cora

Met haar 25-jarig dienstverband in het vooruitzicht hebben we met Cora als schoenadviseur veel kennis en ervaring in huis. Haar collega’s beschouwen haar bovendien als chef magazijn, want Cora weet ieder plekje slim te vullen met voorraad, ook als iedereen denkt dat het écht niet past wanneer er honderden dozen nieuwe collectie zijn binnengekomen. Naast haar liefde voor schoenen heeft Cora ook een enorm groot hart voor dieren. Met haar partner heeft zij jarenlang de dieren op Landgoed Keukenhof in Lisse verzorgd. Ook brengt zij haar vrije tijd graag door met vriendinnen op de manege.

Alles over Cora

Alles over Debby

Geboren in een schoenendoos, zo zeggen we dat als je opgroeit bij een schoenenzaak. Speelde als kind verstoppertje in het grote magazijn en maakte miniatuur schoencreaties met het leer, het gereedschap en de machines in de schoenmakers-werkplaats van haar vader. Tóch koos Debby voor een opleiding in het onderwijs en heeft ze genoten van 20 bevlogen jaren als leerkracht en manager van diverse basisscholen. In 2014 kroop het bloed waar het niet gaan kon en kwam zij in de zaak bij haar ouders werken. In 2020 heeft Debby het stokje van haar ouders overgenomen en is zij de 5e generatie directeur-eigenaar van ons familiebedrijf.

Alles over Debby

Alles over Iris

Nog maar in dienst sinds 2017 maar uw voeten zijn in zeer goede handen bij Iris. De opleidingen Schoenadviseur en Gezond Lopen Adviseur liggen nog vers in haar geheugen en ze weet haar kennis over goed passende schoenen als geen ander toe te passen bij jouw zoektocht naar fijn of pijnvrij lopen. Met een aantal pubers en jong-volwassenen in huis kent Iris bovendien de do’s en don’ts van schoenmode voor de jeugd. Die kennis komt in onze gezinswinkel goed van pas. Dat Iris weet hoe ze met mooie producten hoort om te gaan komt door haar jarenlange ervaring in de verkoop van luxe patisserie.

Alles over Iris

Alles over Marianne

Al 17 jaar ons zonnetje op maandag. Marianne maakt van iedere dag een feest. Al onze medewerkers zorgen voor een feest voor jouw voeten, maar Marianne is toch écht de absolute kampioen van ons team. Goedlachs, flair en humor, dat is Marianne ten voeten uit. En dat haar enthousiasme aanstekelijk werkt zien we terug in haar dochter Iris, die ook bij ons werkzaam is. Marianne kent veel vrije tijd maar heeft het altijd druk. De agenda van dit warme mensen-mens uit Lisse is altijd gevuld met familie en vrienden, met cultuur, sportiviteit en creativiteit. Stilzitten is er niet bij, behalve achter haar schildersezel. Dan wél.

Alles over Marianne

Alles over Natascha

Deze kleurrijke schoenadviseur is al ruim 10 jaar aan onze winkel verbonden en heeft zich in die tijd de kunst eigen gemaakt om jou de beste schoenen te adviseren. Zij verdeelt haar aandacht tussen onze schoenen en haar jonge gezin. En niet te vergeten hond Buddha. In haar opleiding heeft ze ervaren hoe leuk het is om schoenen te etaleren en te presenteren. Haar dag begint met een kop gemberthee en met haar bewustzijn over lekker gezond eten weet zij haar collega’s steeds te verrassen met de meest smaakvolle traktaties. Zó jammer dat een verjaardag maar één keer per jaar gevierd wordt.

Alles over Natascha

Alles over Nicole

De eerste wekker die ‘s morgens in ons team rinkelt is die van Nicole. Vanuit Nieuwegein, maar met haar wortels in onze regio, rijdt zij in alle vroegte vijf dagen in de week naar Noordwijkerhout. Nicole bijt zich graag vast in gecompliceerde voeten, figuurlijk natuurlijk, ze heeft daar veel kennis over en ze rust niet voordat ze de meest geschikte schoenen heeft gevonden in ons magazijn. Bovendien is ze de grootste fan in ons midden van Sockwell sokken en kousen. Uit eigen ervaring weet zij hoe belangrijk het is om niet alleen de juiste aandacht aan schoenen te geven, maar dat ook sokken en kousen bijdragen aan gezondheid.

Alles over Nicole

Alles over Pieter

Besmet door zijn schoonfamilie en echtgenote Debby met het enthousiasme voor ondernemen, is Pieter sinds 2020 mede-directeur van ons familiebedrijf. Zijn jarenlange ervaring in logistieke dienstverlening, import, export en voorraadbeheer, maakt hem tot de stille kracht achter de schermen. Op de winkelvloer zul je hem dus niet tegenkomen, nou ja niet als verkoopmedewerker. Als grote liefhebber van mooie schoenen maak je wél kans hem tegen het lijf te lopen. Pieter brengt zijn vrije tijd graag door op het water en draagt maatschappelijk een steentje bij door in een woonzorgcomplex te koken voor mensen met dementie.

Alles over Pieter

Alles over Sjoukje

Trotse moeder van kleuter Owen. Sjoukje weet als geen ander hoe belangrijk goed passende schoenen zijn bij de ontwikkeling van kindervoeten. Maar ook volwassen voeten zijn bij haar in goede handen, al ruim 10 jaar lang. Het werk kan voor Sjoukje niet veelzijdig genoeg zijn. Zo houdt ze zich in ons bedrijf ook bezig met cijfertjes en voorraad. Zij telt en inventariseert en denkt graag mee over het inkopen van nieuwe collectie. Komt soms lekker scherp uit de hoek maar is ondertussen ook zeer behulpzaam voor haar collega’s. Als de computers op tilt gaan of de printers haperen krijgt Sjoukje ze altijd weer aan de praat.

Alles over Sjoukje

Alles over Thérèse

Opgegroeid in Noordwijk, woonachtig in De Zilk en werkend in Noordwijkerhout. Gemeente Noordwijk kan trots op haar zijn, want Thérèse vertegenwoordigt alledrie de kernen. Met ruim 15 jaar ervaring in onze winkel hebben wij met haar een dijk van een schoenadviseur in huis. Eentje die gewend is aan hard werken. Da’s ook logisch als je een agrarisch loonwerkers-bedrijf hebt samen met je man. Thérèse sjouwt en schuift heel wat af met schoenendozen om ons magazijn steeds ordelijk gevuld te houden. Ook draagt zij zorg voor de producten waarmee je jouw nieuwe schoenen netjes houdt.

Alles over Thérèse

Alles over Wilma

Deze geboren Kattukse kwam als jonkie van twintig al werken bij Jan en Leny in de zaak. Zij heeft een dik plakboek met krantenknipsels, foto’s en andere herinneringen aan ons bedrijf. Voor haar voelen de Schoutens als familie. Van hen leerde ze o.a. het plezier van Kokkerhouts carnaval en het scheelde een haar of ze was aan een Noordwijkerhoutse jongen blijven hangen. Toen Wilma een gezin kreeg koos zij ervoor om enkele jaren thuis te blijven. Maar het werken in de schoenen bleef trekken en in 2019 is Wilma teruggekeerd op het vertrouwde nest bij Schouten. Daarmee wordt haar plakboek steeds dikker.

Alles over Wilma

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

Naar agenda

Laatste nieuws

Op weg naar u
Op weg naar u

In de winkel mogen we u tijdelijk niet ontvangen, maar wij werken graag  door. Zoals we altijd zoeken naar de best passende schoenen voor uw voeten, zo bedenken we nu de best passende oplossing om u goede schoenen te bezorgen. Lees meer

Meer nieuws