Schouten schoenen
9 februari 2023 t/m 11 februari 2023

Drie Dolle Dagen 50% korting

Winterse voorraad met 50% korting! Op donderdag 9 februari, vrijdag 10 februari en zaterdag 11 februari Drie Dolle Dagen opruiming. Wat kunt u verwachten?

Wij ruimen de boel eens flink op in ons magazijn en geven 50% korting op wintervoorraad! Schoenen, sneakers en veterboots. Lange laarzen, vachtlaarzen en snowboots, maar ook elegante pumpjes, instappers, bandschoenen en korte laarsjes. Voor man, vrouw, unisex, jong en oud, groot en klein, vanaf babyschoentjes tot aan de hoogste leeftijd doelgroep. De kans is groot dat uw favoriete merk op de plank komt te staan!

Drie Dolle Dagen!
U bent voor onze 50% actie van harte welkom op donderdag 9 februari, vrijdag 10 februari en zaterdag 11 februari. Niet eerder en niet later. Want vanaf maandag 13 februari vullen we de winkel met nieuwe collectie voor de lente.

Hoe het werkt
De planken zijn gevuld op schoenmaat. U kunt dus direct op zoek naar de plank met schoenen in uw maat. Past u de schoenen gerust zelf. Wanneer de drukte het toelaat kunnen wij u daarbij helpen of adviseren.

50% korting
De prijssticker onderop de schoen geeft de originele prijs aan. Daarvan krijgt u 50% korting bij het afrekenen. Producten die met korting worden gekocht kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Helaas, geen afspraken
Tijdens de Drie Dolle Dagen is het niet mogelijk om een afspraak te maken. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

 

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

1 oktober 2023
Koopzondag op afspraak

Koopzondag op 1-15-29 oktober. Wij ontvangen u op afspraak tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Klik hier om een afspraak te maken. Lees meer

6 oktober 2023
Koopavond

Zolang de klok op zomertijd staat, is de winkel op vrijdag tot 20.00 uur open. Kom gerust spontaan binnen lopen of plan een afspraak

7 oktober 2023
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 7 oktober is de 10.000 Stappen Wandeling door Noordwijkerhout en omgeving. Een leuke, laatste training voor de Duin en Bollen Vierdaagse. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

Gratis 3D voetscan tijdens Duin en Bollen Vierdaagse
Gratis 3D voetscan tijdens Duin en Bollen Vierdaagse

Deelnemers en bezoekers van de Duin en Bollen Vierdaagse kunnen gratis gebruik maken van onze 3D voetscan en bijbehorende voetanalyse. Wij zetten hiervoor speciaal een tent neer bij de finish locaties. U vindt onze voetscan-tent bij de finish op donderdag 12 oktober in Hillegom, vrijdag 13 oktober in Lisse en zaterdag 14 oktober in Noordwijk aan Zee, tussen 11.00 en 16.00 uur.

Lees meer

Meer nieuws