Schouten schoenen
24 juli 2023 t/m 28 juli 2023

GRATIS VOETENCHECK PODOLOOG

Maak tijdens de Voeten Verwen Week kennis met podoloog Ania Siekierska van Podologie Praktijk Bollenstreek
Zij doet een gratis voetencheck en geeft vrijblijvend advies bij voetproblemen.

Ania is tijdens de Voeten Verwen Week in onze winkel aanwezig van 11.00 tot 15.00 uur op maandag 24 juli, dinsdag 25 juli, woensdag 26 juli en donderdag 27 juli.
Attentie! Op vrijdag 28 juli is Ania aanwezig van 15.00 tot 18.00 uur.

Wat doet een podoloog? Een podoloog analyseert klachten die hun oorzaak vinden in de voet, zoals pijn in de voet, of een probleem in lichaamshouding of bij het bewegen. Bij reuma en diabetes kan preventieve voetzorg worden gegeven.

Met de 3D voetscanner wordt uw voettype geanalyseerd en worden voetproblemen of risico’s zichtbaar. Ook wordt de druk onder uw voeten beoordeeld om te zien wat er in de voet gebeurt als u loopt of staat.

 

Een podoloog heeft veel verschillende behandelmogelijkheden. Bij sommige klachten bent u al geholpen met een goed schoenadvies. Bij andere klachten is meer nodig, zoals correctie of bescherming door middel van steunzolen of een orthese. Ook samenwerking met een medisch pedicure en fysiotherapeut behoort tot de mogelijkheden.

Lees hier meer over podoloog Ania Siekierska van Podologie Praktijk Bollenstreek met vestiging in Hillegom.

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

6 oktober 2023
Koopavond

Zolang de klok op zomertijd staat, is de winkel op vrijdag tot 20.00 uur open. Kom gerust spontaan binnen lopen of plan een afspraak

7 oktober 2023
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 7 oktober is de 10.000 Stappen Wandeling door Noordwijkerhout en omgeving. Een leuke, laatste training voor de Duin en Bollen Vierdaagse. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

Gratis 3D voetscan tijdens Duin en Bollen Vierdaagse
Gratis 3D voetscan tijdens Duin en Bollen Vierdaagse

Deelnemers en bezoekers van de Duin en Bollen Vierdaagse kunnen gratis gebruik maken van onze 3D voetscan en bijbehorende voetanalyse. Wij zetten hiervoor speciaal een tent neer bij de finish locaties. U vindt onze voetscan-tent bij de finish op donderdag 12 oktober in Hillegom, vrijdag 13 oktober in Lisse en zaterdag 14 oktober in Noordwijk aan Zee, tussen 11.00 en 16.00 uur.

Lees meer

Meer nieuws