Schouten schoenen
24 juli 2023 t/m 5 augustus 2023

PROEFLOPEN XSENSIBLE HIKING

Benieuwd hoe een Stretchwalker hikingschoen loopt? Wij beschikken t/m zaterdag 5 augustus over testparen van maat 37 t/m 47. Daar mag u de winkel mee uit lopen voor een ommetje.

Xsensible Stretchwalker staat bekend om het grijze balansblokje in de loopzool. Voor stabiliteit, balans en een natuurlijke afwikkeling van de voet. Wist u al dat zij hun balanstechniek ook toepassen in lage en hoge wandelschoenen? Dat is Xsensible HIKING. Hoogwaardige hikingschoenen die ultiem comfort bieden, energie geven én beschermen. Met de Dry-X waterproof technology die het beschermende vermogen heeft om voeten droog te houden. Een fijn idee als u buiten lekker actief bezig bent.

Benieuwd hoe een Stretchwalker hikingschoen loopt? Wij beschikken t/m zaterdag 5 augustus over testparen van maat 37 t/m 47. Daar mag u de winkel mee uit lopen voor een ommetje. Want dan doet u meer indrukken op van deze wandelschoenen dan ze alleen in de winkel te passen. Kom op deze manier vrijblijvend kennismaken met Xsensible HIKING.

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

6 juli 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 6 juli is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

WIJ ZOEKEN JOU
WIJ ZOEKEN JOU

Kom jij in onze schoenen staan? In ons team is direct plaats voor een enthousiaste verkoper/verkoopster, voor minimaal 2 dagen t/m fulltime. Belangrijkste werkdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag.

Lees meer

Meer nieuws