Schouten schoenen
15 mei 2024 t/m 18 mei 2024

Testlopen DUCA wandelschoenen

Benieuwd hoe een DUCA wandelschoen loopt? Wij beschikken van 15 t/m 18 mei over testparen van maat 36 t/m 47. Daar mag u buiten vrijblijvend een korte wandeling mee maken.

De wandelschoenen van DUCA Walking zijn de perfecte schoenen om te genieten van lange wandelingen of stedentrips. De Vibram rubberen zool zorgt voor perfecte grip op de ondergrond. De zool is ontworpen met de volgende eigenschappen: maximale performance, soepelheid, grip, loopcomfort en zeer slijtvast. Het in de zool toegepaste RGS (Rolling Gait System) helpt bij de natuurlijke afwikkeling van de voet en gebruikt de vrijgekomen energie voor de voorwaartse beweging. Het voelt alsof je door de bolling in de zool lichtjes naar voren wordt geduwd, waardoor stevig doorlopen als vanzelf gaat. DUCA wandelschoenen bestaan uit de beste leersoorten en een leer gevoerde binnenzijde, die zorgt voor goede vochtregulering en ventilatie. De voetbedden zijn uitneembaar.

Wilt u zelf ervaren hoe een DUCA wandelschoen loopt? Wij beschikken van 15 t/m 18 mei over testparen van maat 36 t/m 47. Daar mag u de winkel mee uit lopen voor een ommetje. Want dan doet u meer indrukken op van deze wandelschoenen dan ze alleen in de winkel te passen. U bent van harte welkom om op deze manier vrijblijvend kennis te maken met DUCA WALKING.

Extra! Donderdag 16 mei is DUCA expert Dennis van der Meulen aanwezig tussen 10.00 en 16.00 uur. Hij hoort graag uw ervaring van het testlopen!

Al vanaf de eerste editie van de Duin en Bollen Vierdaagse in 2022 zijn DUCA en Schouten Schoenen sponsor van dit groots opgezette wandelevenement door de mooiste bollendorpen achter de duinen. In 2024 wordt de Duin en Bollen Vierdaagse gehouden van 10 t/m 13 oktober met afstanden van 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer. In het voorjaar trekt onze streek veel wandelaars langs de kleurrijke bollenvelden. Maar ook in de herfst is de Bollenstreek de moeite waard!

 

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

1 juni 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 1 juni is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

WIJ ZOEKEN JOU
WIJ ZOEKEN JOU

Kom jij in onze schoenen staan? In ons team is direct plaats voor een enthousiaste verkoper/verkoopster, voor minimaal 2 dagen t/m fulltime. Belangrijkste werkdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag.

Lees meer

Meer nieuws