Schouten schoenen
24 juli 2023 t/m 28 juli 2023

VOET MASSAGE CADEAU

Nieuwe slippers, sandalen of schoenen gekocht? Daar horen ontspannen voeten bij. Laat dat tijdens de Voeten Verwen Week maar aan ons over.

Van maandag 24 juli t/m vrijdag 28 juli zijn uw voeten in goede handen bij Angela van schoonheidssalon Mooij Beauty in Noordwijk.
Cadeautje van ons tijdens de Voeten Verwen Week!

Angela is aanwezig op ma/di/do/vr van 13.00 tot 16.00 uur. Op woensdag 26 juli afwezig.

Wanneer u op een ander moment in de Voeten Verwen Week een aankoop doet, ontvangt u een flesje nagellak cadeau (zolang de voorraad strekt). Leuk om zelf uw teennagels een mooi kleurtje te geven deze zomer.

Lees hier meer over Angela de Haas-de Mooij van Schoonheidssalon Mooij Beauty in Noordwijk.

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

6 oktober 2023
Koopavond

Zolang de klok op zomertijd staat, is de winkel op vrijdag tot 20.00 uur open. Kom gerust spontaan binnen lopen of plan een afspraak

7 oktober 2023
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 7 oktober is de 10.000 Stappen Wandeling door Noordwijkerhout en omgeving. Een leuke, laatste training voor de Duin en Bollen Vierdaagse. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

Gratis 3D voetscan tijdens Duin en Bollen Vierdaagse
Gratis 3D voetscan tijdens Duin en Bollen Vierdaagse

Deelnemers en bezoekers van de Duin en Bollen Vierdaagse kunnen gratis gebruik maken van onze 3D voetscan en bijbehorende voetanalyse. Wij zetten hiervoor speciaal een tent neer bij de finish locaties. U vindt onze voetscan-tent bij de finish op donderdag 12 oktober in Hillegom, vrijdag 13 oktober in Lisse en zaterdag 14 oktober in Noordwijk aan Zee, tussen 11.00 en 16.00 uur.

Lees meer

Meer nieuws