Schouten schoenen

BACK TO SCHOOL WINACTIE

De scholen zijn weer begonnen! Nieuwe etui, nieuwe rugzak, nieuwe kleren, nieuwe schoenen. Dan is het mooi meegenomen om het aankoopbedrag van kinderschoenen terug te krijgen.

Koop in de actieperiode van woensdag 24 augustus t/m woensdag 31 augustus een paar schoenen van Twins&Trackstyle en maak kans op de verloting van een gratis paar. Oftewel, win het aankoopbedrag terug.

Tijdens de actieperiode is de winkel alle dagen open. Want zondag 28 augustus is het Koopzondag. We ontvangen u dan graag op afspraak tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Dien hier eenvoudig een afspraak verzoek in: afspraak maken

Gepubliceerd: 24 /08 / 2022

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

9 februari 2023
Drie Dolle Dagen 50% korting

Winterse voorraad met 50% korting! Op donderdag 9 februari, vrijdag 10 februari en zaterdag 11 februari Drie Dolle Dagen opruiming. Wat kunt u verwachten?

Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

DUREA 75 JAAR
DUREA 75 JAAR

Damesmerk Durea, onderdeel van Van Drunen Schoenfabriek, viert in 2023 het 75-jarig bestaan. Voor consumenten worden gedurende het jaar leuke acties georganiseerd. Mis niets en houd hiervoor de social media en website van Durea in de gaten. Lees meer

Meer nieuws