Schouten schoenen

COVID-19 en onze winkel

Wij zijn u graag van dienst in onze winkel en handelen conform de RIVM richtlijnen m.b.t. COVID-19

1.50 meter afstand

Wij houden 1.50 meter afstand en laten u verspreid in de winkel plaatsnemen bij meerdere bezoekers. De winkel is daar groot genoeg voor.

Plexi-schermen

In de winkel gebruiken we schermen met plexiglas die tussen u en ons geplaatst worden bij het meten en passen. Ook dragen onze medewerkers een gezichtsmasker of mondkapje.

Mondkapjes

Vanaf de leeftijd van 13 jaar is het wettelijk verplicht een mondkapje te dragen in onze winkel.

Gezondheid

Medewerkers met verschijnselen van griep en verkoudheid blijven thuis. Ook aan u vragen we om een bezoek aan onze winkel uit te stellen zolang u verschijnselen van griep en verkoudheid vertoont.

Hygiëne

Wij volgen de aangescherpte hygiëne richtlijnen op van brancheorganisatie INretail voor schoenenwinkels. Klik hier om meer te lezen over de hygiëne in onze winkel.

Bestellen en versturen

Wilt u momenteel liever niet de winkel bezoeken? Wij denken graag mee over geschikte schoenen voor u en sturen deze vervolgens toe.

Service aan huis

Indien uw gezondheid voor ons geen risico vormt, kan op afspraak één van onze medewerkers u thuis bezoeken. Wij dragen bij u een mondkapje.

Winkelen op afspraak

Sinds 3 maart 2021 is winkelen op afspraak toegestaan. Tussen het maken van de afspraak en uw bezoek dient minimaal 4 uur tijd te zitten. Wij mogen maximaal 2 klanten tegelijk ontvangen, kinderen tot 12 jaar tellen niet mee als klant. U kunt hier een voorkeur doorgeven voor uw afspraak. Wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Privé-afspraak

Treft u liever geen andere klanten? U kunt een privé-afspraak maken buiten de reguliere openingstijden om.

Zondag open

Iedere laatste zondag van de maand is onze winkel geopend van 12.00-17.00 uur. Ook dan werken wij alleen op afspraak. Zie onze agenda.

Vrijdag tot 20.00 uur

Onze winkel is iedere vrijdag extra lang geopend tot 20.00 uur. U kunt hier een verzoek indienen voor een afspraak.

Contact

Belt of mailt u ons alstublieft om onze actuele service, maatregelen en mogelijkheden te verkennen. Wij denken graag met u mee. Klik hier voor onze contactgegevens.

Gepubliceerd: 16 /03 / 2020

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

7 mei 2021
KOOPAVOND

Op vrijdag zijn wij geopend tot 20.00 uur. U kunt hier een verzoek voor een afspraak indienen.

30 mei 2021
KOOPZONDAG

Koopzondag 30 mei. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur ontvangen wij u op afspraak. U kunt hier een verzoek voor een afspraak indienen.

Naar agenda

Laatste nieuws

Piedro For Jet
Piedro For Jet

Toen Jet heel erg ziek was en in het ziekenhuis moest blijven, konden haar ouders dichtbij slapen in een Ronald McDonald Huis. Voor een kus, een knuffel en een verhaal voor het slapen gaan. Piedro Kids Shoes heeft de situatie van Jet en haar ouders omarmd en komt in actie voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Lees meer

Meer nieuws