Schouten schoenen

COVID-19 en onze winkel

Wij zijn u graag van dienst in onze winkel en handelen conform de RIVM richtlijnen m.b.t. COVID-19

1.50 meter afstand

Wij houden 1.50 meter afstand en laten u verspreid in de winkel plaatsnemen bij meerdere bezoekers. De winkel is daar groot genoeg voor. Zodra we niet voldoende kunnen spreiden, vragen we u buiten te wachten. We hanteren een maximum van 12 bezoekers.

Plexi-schermen

In de winkel gebruiken we schermen met plexiglas die tussen u en ons geplaatst worden bij het meten en passen. Ook dragen onze medewerkers een gezichtsmasker of mondkapje.

Mondkapjes

Per 01-12-2020 bent u wettelijk verplicht een mondkapje te dragen in onze winkel.

Gezondheid

Medewerkers met verschijnselen van griep en verkoudheid blijven thuis. Ook aan u vragen we om een bezoek aan onze winkel uit te stellen zolang u verschijnselen van griep en verkoudheid vertoont.

Hygiëne

Wij volgen de aangescherpte hygiëne richtlijnen op van brancheorganisatie INretail voor schoenenwinkels. Klik hier om meer te lezen over de hygiëne in onze winkel.

Bestellen en versturen

Wilt u momenteel liever niet de winkel bezoeken? Wij denken graag mee over geschikte schoenen voor u en sturen deze vervolgens toe.

Service aan huis

Indien uw gezondheid voor ons geen risico vormt, kan op afspraak één van onze medewerkers u thuis bezoeken. Wij dragen bij u een mondkapje en handschoenen.

Privé-afspraak

Treft u liever geen andere klanten? U kunt een privé-afspraak maken buiten de reguliere openingstijden om.

Zondag op afspraak

Iedere laatste zondag van de maand is onze winkel geopend van 12.00-17.00 uur. Wij werken dan alleen op afspraak en ontvangen maximaal 2 klanten tegelijk. Zie onze agenda.

Vrijdag tot 20.00 uur

Op een rustig moment komen passen? Daar is vrijdagavond zeer geschikt voor. Onze winkel is iedere vrijdag extra lang geopend tot 20.00 uur.

Contact

Belt of mailt u ons alstublieft om onze actuele service, maatregelen en mogelijkheden te verkennen. Wij denken graag met u mee. Klik hier voor onze contactgegevens.

Gepubliceerd: 16 /03 / 2020

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

Naar agenda

Laatste nieuws

Op weg naar u
Op weg naar u

In de winkel mogen we u tijdelijk niet ontvangen, maar wij werken graag  door. Zoals we altijd zoeken naar de best passende schoenen voor uw voeten, zo bedenken we nu de best passende oplossing om u goede schoenen te bezorgen. Lees meer

Meer nieuws