Schouten schoenen

COVID-19 en onze winkel

Wij zijn u graag van dienst in onze winkel en handelen conform de RIVM richtlijnen m.b.t. COVID-19

1.50 meter afstand

Wij houden 1.50 meter afstand en laten u verspreid in de winkel plaatsnemen bij meerdere bezoekers. De winkel is daar groot genoeg voor. Zodra we niet voldoende kunnen spreiden, vragen we u buiten te wachten. We hanteren een maximum van 12 bezoekers.

Plexi-schermen

In de winkel gebruiken we schermen met plexiglas die tussen u en ons geplaatst worden bij het meten en passen. Ook dragen onze medewerkers een gezichtsmasker of mondkapje.

Mondkapjes

Per 01-12-2020 bent u wettelijk verplicht een mondkapje te dragen in onze winkel.

Gezondheid

Medewerkers met verschijnselen van griep en verkoudheid blijven thuis. Ook aan u vragen we om een bezoek aan onze winkel uit te stellen zolang u verschijnselen van griep en verkoudheid vertoont.

Hygiëne

Wij volgen de aangescherpte hygiëne richtlijnen op van brancheorganisatie INretail voor schoenenwinkels. Klik hier om meer te lezen over de hygiëne in onze winkel.

Bestellen en versturen

Wilt u momenteel liever niet de winkel bezoeken? Wij denken graag mee over geschikte schoenen voor u en sturen deze vervolgens toe.

Service aan huis

Indien uw gezondheid voor ons geen risico vormt, kan op afspraak één van onze medewerkers u thuis bezoeken. Wij dragen bij u een mondkapje en handschoenen.

Privé-afspraak

Treft u liever geen andere klanten? U kunt een privé-afspraak maken buiten de reguliere openingstijden om.

Zondag op afspraak

Iedere laatste zondag van de maand is onze winkel geopend van 12.00-17.00 uur. Wij werken dan alleen op afspraak en ontvangen maximaal 2 klanten tegelijk. De eerstvolgende Private Shopping Zondag is op 29 november. Zie onze agenda.

Vrijdag tot 20.00 uur

Op een rustig moment komen passen? Daar is vrijdagavond zeer geschikt voor. Onze winkel is iedere vrijdag extra lang geopend tot 20.00 uur.

Contact

Belt of mailt u ons alstublieft om onze actuele service, maatregelen en mogelijkheden te verkennen. Wij denken graag met u mee. Klik hier voor onze contactgegevens.

Gepubliceerd: 16 /03 / 2020

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

4 december 2020
OPEN TOT 20.00

Op een rustig moment komen passen? Daar is vrijdagavond zeer geschikt voor. Op vrijdag zijn wij geopend tot 20.00 uur.

5 december 2020
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 5 december is de 10.000 Stappen Wandeling door Noordwijkerhout en omgeving. Vanwege de actuele maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus wordt er in kleine groepjes gewandeld. Lees meer

20 december 2020
Koopzondag

Private shopping zondag 20 december. Welkom tussen 12.00 en 17.00 uur. Alleen op afspraak. Maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel. Bel of mail ons voor een afspraak: Contact

Naar agenda

Laatste nieuws

Veilig winkelen
Veilig winkelen

Voor de veiligheid van onze bezoekers en onze medewerkers hanteren wij enkele regels m.b.t. COVID-19. Let op! Vanaf 01-12-2020 bent u wettelijk verplicht om een mondkapje te dragen in onze winkel. Lees meer

Meer nieuws