Schouten schoenen

DONATIE VOOR EMMIE

Voor Emmie (11 jaar) is lopen niet vanzelfsprekend. Maar vanaf dat ze lopen kan, komen haar ouders bij ons schoenen kopen voor haar. Emmie heeft de hersenbeschadiging Cerebrale Parese (CP).

Onze maandelijkse 10.000 Stappen Wandeling stond op 1 oktober in het teken van een donatie aan CP Nederland. De wandeling leverde een donatie op van 150 euro voor de sponsoractie STEPtember van CP Nederland.

Cerebrale Parese (CP) is de meest voorkomende lichamelijke beperking bij kinderen. CP is een hersenbeschadiging die is ontstaan tijdens de zwangerschap, de geboorte of in het eerste levensjaar. Voor kinderen met CP is bewegen niet vanzelfsprekend. Daar kwamen wij graag voor in beweging met de 10.000 Stappen Wandeling!

Lees hier meer over het sponsorvent STEPtember van CP Nederland.

Emmie en andere kinderen met CP laten zich niet beperken en zetten door. Elke dag weer. En dat kun je in dit filmpje zien: https://youtube.com/shorts/lAi0z7YK3w4?feature=share

Gepubliceerd: 21 /09 / 2022

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

1 april 2024
Tweede Paasdag gesloten

Tweede Paasdag maandag 1 april is de winkel gesloten. Fijne Paasdagen gewenst!

6 april 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 6 april is de maandelijkse 10.000 Stappen Wandeling vanuit Noordwijkerhout. De route vandaag loopt langs de bollenvelden naar het Uitkijkpunt op de Terp van Tespelduyn. Lees meer

7 april 2024
Koopzondag op afspraak

Koopzondag 7 april van 12.00 uur tot 17.00 uur. Klik hier om een afspraak te maken. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

WIJ ZOEKEN JOU
WIJ ZOEKEN JOU

Kom jij in onze schoenen staan? In ons team is direct plaats voor een enthousiaste verkoper/verkoopster, voor 4 dagen (woensdag t/m zaterdag).

Lees meer

Meer nieuws