Schouten schoenen

Stretchwalker Next Generation

Als Premium dealer van Xsensible presenteren wij trots de nieuwste Stretchwalker collectie Next Generation. De meest comfortabele Xsensible sneakers voor dames en heren tot nu toe. Deze zomer en winter in beperkte en exclusieve oplage verkrijgbaar.

Met groot enthousiasme heeft Xsensible een compleet nieuwe en exclusieve sneakerlijn voor dames en heren gelanceerd. Genaamd: Next Generation. Eigentijdse sneakers die symbool staan voor de nieuwe generatie binnen het familiebedrijf uit Berg en Dal bij Nijmegen.

De sneaker met de naam ‘Golden Gate’ is het eerste model uit de Next Generation collectie. Deze sneaker bevat innovatieve technologieën en springt in het oog door het sportieve ontwerp. Het gestroomlijnde silhouet en de Japanse balans technologie maken deze schoen uniek. De technologie stimuleert een natuurlijke lichaamshouding en biedt optimale ondersteuning bij iedere stap. De zachte demping vermindert de impact op het lichaam.

In de zomer en winter van 2021 zijn deze gelimiteerde sneakers in beperkte oplage te koop bij 30 winkels in Nederland. Wij zijn er trots op om verkooppunt te zijn.

Bekijk hier de verschillende modellen.

Gepubliceerd: 24 /05 / 2021

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

1 juni 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 1 juni is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

WIJ ZOEKEN JOU
WIJ ZOEKEN JOU

Kom jij in onze schoenen staan? In ons team is direct plaats voor een enthousiaste verkoper/verkoopster, voor minimaal 2 dagen t/m fulltime. Belangrijkste werkdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag.

Lees meer

Meer nieuws