Schouten schoenen

Wandel Winactie

Wanneer u in de maand april een paar schoenen uit onze wandelcollectie koopt én u kunt een persoonlijk inschrijfbewijs tonen van de Duin en Bollen Vierdaagse, dan maakt u kans op het winnen van toegangskaarten voor de Keukenhof.

Door het vroege warme weer heeft onze streek nu al de mooiste kleuren. Maar ook in de herfst is de Bollenstreek de moeite waard. Van 13 t/m 16 oktober 2022 vindt de eerste editie plaats van de Duin en Bollen Vierdaagse. Een groots opgezet wandelspektakel met afstanden van 5, 15, 20, 30 en 40 kilometer door de bollendorpen achter de duinen. Start en finish vinden afwisselend plaats in Keukenhof Lisse en in Noordwijk aan Zee.

Omdat wij de Duin en Bollen Vierdaagse een warm hart toedragen hebben wij deze Winactie bedacht. Met het winnen van Keukenhof toegangskaarten kunt u binnenkort alvast genieten van het mooiste lentepark ter wereld. En doet u dat in oktober nog eens dunnetjes over!

Voor deze Winactie komen de wandelschoenen in aanmerking van Durea Hydro, Finn Comfort, Lomer, Xsensible Hiking en Wolky Traction.

Lees hier alles over de Duin en Bollen Vierdaagse.

Gepubliceerd: 28 /03 / 2022

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

27 oktober 2024
Koopzondag op afspraak

Private Shopping! Koopzondag 27 oktober vanaf 12.00 uur. Klik hier om een afspraak te maken. Lees meer

2 november 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 2 november is de maandelijkse 10.000 Stappen Wandeling. De route tussen Noordwijkerhout en Noordwijk is ongeveer 8 kilometer lang. Lees meer

15 november 2024
Gesloten om 15.00 uur

Op vrijdag 15 november hebben wij ons jaarlijkse teamuitje. De winkel is die dag geopend tot 15.00 uur. We sluiten dus iets eerder. Dank voor uw begrip!

Naar agenda

Laatste nieuws

3D Voetscan tijdens Duin en Bollen Vierdaagse
3D Voetscan tijdens Duin en Bollen Vierdaagse

Deelnemers en bezoekers van de Duin en Bollen Vierdaagse kunnen gratis gebruik maken van onze 3D voetscan en bijbehorende voetanalyse. Wij zetten hiervoor speciaal een tent neer bij de finish locaties.
Lees meer

Meer nieuws