Schouten schoenen

Wandel Winactie

Wanneer u in de maand april een paar schoenen uit onze wandelcollectie koopt én u kunt een persoonlijk inschrijfbewijs tonen van de Duin en Bollen Vierdaagse, dan maakt u kans op het winnen van toegangskaarten voor de Keukenhof.

Door het vroege warme weer heeft onze streek nu al de mooiste kleuren. Maar ook in de herfst is de Bollenstreek de moeite waard. Van 13 t/m 16 oktober 2022 vindt de eerste editie plaats van de Duin en Bollen Vierdaagse. Een groots opgezet wandelspektakel met afstanden van 5, 15, 20, 30 en 40 kilometer door de bollendorpen achter de duinen. Start en finish vinden afwisselend plaats in Keukenhof Lisse en in Noordwijk aan Zee.

Omdat wij de Duin en Bollen Vierdaagse een warm hart toedragen hebben wij deze Winactie bedacht. Met het winnen van Keukenhof toegangskaarten kunt u binnenkort alvast genieten van het mooiste lentepark ter wereld. En doet u dat in oktober nog eens dunnetjes over!

Voor deze Winactie komen de wandelschoenen in aanmerking van Durea Hydro, Finn Comfort, Lomer, Xsensible Hiking en Wolky Traction.

Lees hier alles over de Duin en Bollen Vierdaagse.

Gepubliceerd: 28 /03 / 2022

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

27 april 2024
Koningsdag gesloten

Koningsdag zaterdag 27 april zijn wij gesloten. Fijne Koningsdag gewenst!

4 mei 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 4 mei is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

9 mei 2024
Hemelvaartsdag gesloten

Hemelvaartsdag donderdag 9 mei is de winkel gesloten. We ontvangen u graag op een andere dag.

Naar agenda

Laatste nieuws

WIJ ZOEKEN JOU
WIJ ZOEKEN JOU

Kom jij in onze schoenen staan? In ons team is direct plaats voor een enthousiaste verkoper/verkoopster, voor minimaal 2 dagen. Ook fulltime is bespreekbaar. Belangrijkste werkdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag.

Lees meer

Meer nieuws