Schouten schoenen

Wij blijven BIRKENSTOCK dealer!

Birkenstock heeft gekozen voor Schouten Schoenen in Noordwijkerhout! Als enige zelfstandige schoenenwinkel in de Duin- en Bollenstreek blijven wij dealer van het merk Birkenstock.

Met veel blijdschap kondigen wij aan dat wij officieel Birkenstock-dealer blijven! Na een jaar vol spanning en onzekerheid kunnen we trots zeggen dat Schouten Schoenen tot een exclusieve groep van slechts 80 officiële Birkenstock-verkooppunten in Nederland behoort.

Birkenstock heeft besloten om het aantal verkooppunten in Nederland vanaf 2024 flink te beperken. Het merk wil als een hoogwaardig merk gezien worden dat kracht en kwaliteit uitstraalt. Daarom is er een nieuwe selectie verkooppunten gemaakt, op basis van assortiment, type winkel, knowhow en geografische dekking. En daar zit onze winkel bij! Als enige zelfstandige schoenenwinkel in de Duin- en Bollenstreek.

U kunt in alle seizoenen bij ons terecht voor een groot assortiment Birkenstock slippers, muilen, pantoffels, klompen en voetbedden en voor kinderen sandalen en slippers. Voor een optimale pasvorm bieden wij meerdere breedtematen.

 

 

Gepubliceerd: 18 /01 / 2024

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

24 maart 2024
Koopzondag op afspraak

Koopzondag 24 maart van 12.00 uur tot 17.00 uur. Klik hier om een afspraak te maken. Lees meer

5 april 2024
Koopavond vanaf vrijdag 5 april

Zolang de klok op zomertijd staat, is de winkel op vrijdag tot 20.00 uur open. Kom gerust spontaan binnen lopen of plan een afspraak

Naar agenda

Laatste nieuws

Wij blijven BIRKENSTOCK dealer!
Wij blijven BIRKENSTOCK dealer!

Birkenstock heeft gekozen voor Schouten Schoenen in Noordwijkerhout! Als enige zelfstandige schoenenwinkel in de Duin- en Bollenstreek blijven wij dealer van het merk Birkenstock. Lees meer

Meer nieuws