Schouten schoenen

WIJ ZOEKEN JOU

Kom jij in onze schoenen staan? In ons team is direct plaats voor een enthousiaste verkoper/verkoopster, voor minimaal 2 dagen t/m fulltime. Belangrijkste werkdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag.

Werken in onze gespecialiseerde pasvorm schoenenwinkel vraagt om een vriendelijke en geduldige benadering naar klanten in alle leeftijden. Goed samenwerken met je collega’s is ook zeer belangrijk. Je hebt een adviserende taak en daar hoort gedegen kennis bij over voeten, voetproblemen, schoeisel en aanverwante producten. Ervaring is zeer welkom! Als je deze kennis en ervaring niet hebt, leiden we je graag op.

Nieuwsgierig naar jouw collega’s? Kijk dan even hier: ons team

Reageren of informatie opvragen kan bij Debby Schouten op e-mailadres info@schoutenschoenen.nl of telefonisch op 0252 372814

Gepubliceerd: 21 /03 / 2024

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

3 augustus 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 3 augustus is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

Voetgangerszone na 12.00 uur
Voetgangerszone na 12.00 uur

Met ingang van 1 juli 2024 ligt onze winkel in een voetgangerszone. Met de auto de winkel tot aan de deur bereiken, om iemand af te zetten of op te halen, blijft mogelijk tot 12.00 uur. Na 12.00 uur is het centrum van Noordwijkerhout alleen toegankelijk voor voetgangers en fietsers.

Meer nieuws