Schouten schoenen
15 mei 2024 t/m 18 mei 2024

Wandelsokken 2e paar 50% korting

Van 15 t/m 18 mei aanbieding wandelsokken! Op elk 2e paar SOCKWELL wandelsokken 50% korting. Waarom zou je echte wandelsokken dragen?

Sockwell wandelsokken of wandelkousen met lichte compressie zorgen voor meer energie, betere prestaties en een sneller herstel van spieren. De compressie in de sokken houdt de bloedcirculatie optimaal en voorkomt vochtophoping. De wandelsokken houden voeten en benen langer energiek tijdens lange wandelingen en dankzij hoogwaardige, natuurlijke materialen blijven voeten droog, fris en aangenaam op temperatuur. En omdat het naadloze wandelsokken zijn, verkleinen ze de kans op vervelende blaren aanzienlijk.

Goede wandelsokken zijn onmisbaar voor een lange wandeling, backpacken, een stevige hiking tocht tijdens vakantie in de bergen en andere outdoor activiteiten.

Wandelen kan variëren van een simpel ommetje tot een stevige lange-afstandswandeling. Misschien bent u al een het trainen voor de Duin en Bollen Vierdaagse in oktober? Die kent maar liefs 5 verschillende afstanden: 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer en is een mooie en sportieve gelegenheid om de Bollenstreek in de herfst te verkennen.

In het voorjaar trekt onze streek veel wandelaars langs de kleurrijke bollenvelden. Maar ook in de herfst is de Bollenstreek de moeite waard. Van donderdag 1o oktober t/m zondag 13 oktober 2024 vindt de derde editie plaats van de Duin en Bollen Vierdaagse. Een groots opgezet wandelevenement door de bollendorpen achter de duinen.

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

1 juni 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 1 juni is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

WIJ ZOEKEN JOU
WIJ ZOEKEN JOU

Kom jij in onze schoenen staan? In ons team is direct plaats voor een enthousiaste verkoper/verkoopster, voor minimaal 2 dagen t/m fulltime. Belangrijkste werkdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag.

Lees meer

Meer nieuws