Schouten schoenen

Sockwell

De collectie sokken en kousen van het Amerikaanse merk Sockwell zijn unieke ‘wonderen’ van breitechniek, opgebouwd uit hoogwaardige garens van bamboe, merinowol en alpacawol. Niet alleen door hun trendy design zijn ze aantrekkelijk voor wandelaars en mensen met een staand beroep. Vanwege hun lichte compressie verkleinen ze de kans op spataderen en gaan ze vermoeide benen en voeten en zwellingen tegen. De naadloze sokken, die drukplekken voorkomen, zijn ideaal voor diabetische, reumatische en gevoelige voeten. Onze Sockwell collectie bestaat uit compressie-/wandelkousen, sokken voor gevoelige voeten, sneakersokken en sokken die verlichting geven bij hielspoor.

Zo trekt u uw Sockwell compressie kousen gemakkelijk aan:

  1. HANDPALM IN DE HIEL: Steek uw arm helemaal in de kous met de palm van de hand in de hiel van de sok.
  1. KOUS OPROLLEN: Pak de boord van de kous en sla de kous terug tot de hiel van de kous zichtbaar is; de kous is nu deels binnenstebuiten.
  1. VOET IN DE KOUS: Steek uw voet zo ver mogelijk in de kous met uw hiel precies in de hiel van de kous.
  1. TERUGROLLEN EN …. KLAAR! Rol de kous terug over enkel en kuit en voilà.

 

<< terug naar vorige pagina
<< terug naar vorige pagina

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

Naar agenda

Laatste nieuws

Op weg naar u
Op weg naar u

In de winkel mogen we u tijdelijk niet ontvangen, maar wij werken graag  door. Zoals we altijd zoeken naar de best passende schoenen voor uw voeten, zo bedenken we nu de best passende oplossing om u goede schoenen te bezorgen. Lees meer

Meer nieuws