Schouten schoenen

Sockwell Socks

Sockwell Socks worden door professionals gezien als de beste sokken ter wereld. De sokken zijn samengesteld uit zeer hoogwaardige en natuurlijke materialen zoals bamboe, merinowol en alpacawol. De sokken zijn stijlvol en kleurrijk ontworpen met trendy designs. Het grootste voordeel van de sokken is dat ze buitengewoon functioneel zijn. Bij elke gelegenheid zullen de sokken van Sockwell bijdragen aan een energieker gevoel, minder vermoeide en/of opgezwollen voeten en benen en een aangenaam, geurvrij voetklimaat. Wie last heeft van een gevoelige huid of gevoelige voeten zal juist baat hebben bij de volledig naadloze sokken zonder elastiek om eventueel knellen van de boord te voorkomen.

Er is een Sockwell sok voor iedereen voor elke gelegenheid. Van actief tot dagelijks thuis of op het werk. Onze Sockwell collectie bestaat uit wandelsokken, compressiekousen, sokken voor gevoelige voeten, sokken die verlichting geven bij hielspoor en bij een hallux valgus en sneakersokken die niet afzakken.

Wandelsokken met compressie

Sockwell wandelsokken dragen bij aan een energieker gevoel en zorgen voor een aangenaam en geurvrij voetklimaat. De wandelsokken bieden een optimale bloedcirculatie door de 4-zone compressie. Dit minimaliseert blaren, zweetvoeten, zwellingen en reduceert vermoeide of opgezwollen benen. Door de hoogwaardige samenstelling van o.a. merinowol en alpacawol blijven uw voeten fris, droog en op aangename temperatuur. Uw voeten ervaren extra steun, er is meer ruimte om de tenen te strekken en de hiel wordt goed omsloten. Een verdikt voetbed zorgt voor wat extra demping bij het landen van de voet.

Compressie kousen klasse 1 en 2

Sockwell compressiekousen klasse 1 zijn verkrijgbaar voor dames en heren. Iedereen kan ze dragen en ervaart de voordelen van de milde compressie (15-20 mmHg). Ze bieden comfort en ondersteuning voor dagelijks gebruik en helpen lichte klachten minimaliseren of zelfs voorkomen. Klasse 1 compressiekousen zijn ideaal bij langdurig staan en zitten, tijdens lange vliegreizen of autoritten, tijdens én na het sporten of gewoon thuis als heerlijke comfortsokken.

Sockwell compressiekousen klasse 2 zijn verkrijgbaar voor dames en heren. Ze bieden een stevige compressie van 20-30 mmHg en zitten hiermee strakker dan klasse 1 compressiekousen. Het zorgt voor verlichting en ondersteuning bij wat zwaardere klachten. Bovendien zijn ze een goed alternatief om af en toe mee af te wisselen als u aangemeten steunkousen draagt. Ze zijn namelijk gemaakt van natuurlijke materialen die veel prettiger aanvoelen bij warm weer, terwijl ze er ook nog modieus uitzien.

Gevoelige voet sokken

De sokken voor gevoelige voeten zijn naadloos en voorkomen drukplekken. Deze sokken zijn speciaal ontwikkeld voor diabetische, reumatische en ander soort gevoelige voeten zoals bij obesitas. Mensen met diabetes of obesitas hebben eerder last van opgezwollen voeten en benen en de voeten zijn extra gevoelig voor wondjes en bacteriële infecties. Zij zullen dus veel baat hebben bij anti knel sokken, zoals de diabetes sokken van Sockwell. Ze voorkomen wrijving met de huid en irritaties of wondjes door voelbare naden en een knellende boord.

Hielspoor sokken

Heeft u last van hielspoor klachten? Dan kent u wellicht de behandeling met tapen. Maar er is ook een andere oplossing, namelijk de hielspoor sok. Het helpt de hielpijn verminderen en remt de ontsteking. En dat met het gemak van een sok aantrekken, net als elke andere dag.

Hallux valgus sokken

Een hallux valgus sok beschermt de voetknok (hallux valgus) tegen pijn en ongemak. Voorkomt verergering en verlicht klachten. De slim gebreide hallux valgus sokken van Sockwell zijn voorzien van anatomische kussentjes en de grote teen wordt gescheiden gehouden van de andere tenen.

Sneakersokken die niet afzakken

Sockwell heeft naadloze sneakersokken die niet afzakken, vervaardigd van hoogwaardige en antibacteriële materialen met merinowol en bamboe. Dit voorkomt nare luchtjes van zweetvoeten en houdt uw voeten droog, zonder irritaties door voelbare naden.

 

<< terug naar vorige pagina
<< terug naar vorige pagina

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

6 juli 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 6 juli is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

WIJ ZOEKEN JOU
WIJ ZOEKEN JOU

Kom jij in onze schoenen staan? In ons team is direct plaats voor een enthousiaste verkoper/verkoopster, voor minimaal 2 dagen t/m fulltime. Belangrijkste werkdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag.

Lees meer

Meer nieuws