Schouten schoenen

Actie Sockwell 2FOR1

Koop in de maand november een paar Sockwell gevoelige-voet-sokken en krijg het 2e paar er gratis bij! Dat mag een andere maat of kleur zijn.

Aanbieding! 2 paar halen = 1 paar betalen.

De naadloze diabetes sokken van Sockwell hebben geen knellende boord en zijn bijzonder geschikt voor mensen met gevoelige en/of kwetsbare voeten, een gevoelige voethuid, diabetes, reuma, neuropathie.

Zeer comfortabele sokken die niet knellen en irriteren en drukplekken en wondjes voorkomen. In damesmaten S/M en M/L en herenmaten M/L en L/XL.

Er zijn veel restaurants en winkels in Noordwijkerhout en Noordwijk met aantrekkelijke 2FOR1 aanbiedingen in de maand november. Voor alle acties en voorwaarden: lees hier verder

 

 

 

Gepubliceerd: 18 /11 / 2023

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

22 december 2023
Koopavond 22 december

Tijdens LICHTJESAVOND vrijdag 22 december is de winkel extra geopend tot 21.00 uur. Kom gezellig Kerstwinkelen in het sfeervol verlichte dorpshart van Noordwijkerhout.

Lees meer

25 december 2023
GESLOTEN 25/12/22 T/M 01/01/23

Van Kerstmis t/m Nieuwjaar is de winkel gesloten. Vanaf dinsdag 2 januari 2024 zijn wij u weer graag van dienst. Fijne feestdagen gewenst!

6 januari 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 6 januari is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

TOFVEL SLOFFEN
TOFVEL SLOFFEN

In deze tijd van het jaar je voeten lekker warm houden? Dat kan met de Fair Trade sloffen van Tofvel. Deze comfortabele sloffen van wolvilt worden met de hand gemaakt in Nepal, onder eerlijke en veilige arbeidsomstandigheden. Lees meer

Meer nieuws