Schouten schoenen

COVID-19 en onze winkel

Welkom! Wij zijn u graag van dienst in onze winkel en volgen daarbij de RIVM richtlijnen m.b.t. COVID

Respect voor afstand

Wij zorgen voor een goede spreiding van zitplaatsen. De winkel is daar groot genoeg voor. Bovendien gebruiken we schermen met plexiglas die tussen u en ons geplaatst worden bij het meten en passen.

Gezondheid

Medewerkers met verschijnselen van griep en verkoudheid blijven thuis. Ook aan u vragen we om een bezoek aan onze winkel uit te stellen zolang u verschijnselen van griep en verkoudheid vertoont.

Hygiëne

Wij volgen de aangescherpte hygiëne richtlijnen op van brancheorganisatie INretail voor schoenenwinkels. Klik hier om meer te lezen over de hygiëne in onze winkel.

Bestellen en versturen

Wilt u momenteel liever niet de winkel bezoeken? Wij denken graag mee over geschikte schoenen voor u en sturen deze vervolgens toe.

Service aan huis

Indien uw gezondheid voor ons geen risico vormt, kan op afspraak één van onze medewerkers u thuis bezoeken. Wij dragen bij u een mondkapje.

Winkelen op afspraak

U kunt onze winkel spontaan bezoeken. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken. Bij drukte zullen we u dan daadwerkelijk op het afgesproken moment helpen. U kunt hier een voorkeur doorgeven voor uw afspraak. Wij nemen vervolgens contact met u op om datum en tijd te bevestigen.

Vrijdag Koopavond

In de periode maart t/m november zijn wij op vrijdag extra lang geopend: van 09.00 tot 20.00 uur.

Zondag Koopzondag

Iedere laatste zondag van de maand is onze winkel geopend van 12.00-17.00 uur. Dan werken wij alleen op afspraak en ontvangen maximaal 2 klanten tegelijk. Zie onze agenda.

Contact

Belt of mailt u ons alstublieft om onze actuele service, maatregelen en mogelijkheden te verkennen. Wij denken graag met u mee. Klik hier voor onze contactgegevens.

Gepubliceerd: 04 /11 / 2021

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

1 juni 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 1 juni is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

WIJ ZOEKEN JOU
WIJ ZOEKEN JOU

Kom jij in onze schoenen staan? In ons team is direct plaats voor een enthousiaste verkoper/verkoopster, voor minimaal 2 dagen t/m fulltime. Belangrijkste werkdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag.

Lees meer

Meer nieuws