Schouten schoenen

COVID-19 en onze winkel

Wij zijn u graag van dienst in onze winkel en handelen conform de RIVM richtlijnen m.b.t. COVID

1.50 meter afstand

Wij houden 1.50 meter afstand en zorgen voor een goede spreiding van zitplaatsen. De winkel is daar groot genoeg voor. Bovendien gebruiken we schermen met plexiglas die tussen u en ons geplaatst worden bij het meten en passen.

Gezondheid

Medewerkers met verschijnselen van griep en verkoudheid blijven thuis. Ook aan u vragen we om een bezoek aan onze winkel uit te stellen zolang u verschijnselen van griep en verkoudheid vertoont.

Mondkapje dragen

Volgens de actueel geldende maatregelen is het vanaf 13 jaar verplicht om in winkels een mondkapje te dragen. Zo ook in onze winkel.

Hygiëne

Wij volgen de aangescherpte hygiëne richtlijnen op van brancheorganisatie INretail voor schoenenwinkels. Klik hier om meer te lezen over de hygiëne in onze winkel.

Bestellen en versturen

Wilt u momenteel liever niet de winkel bezoeken? Wij denken graag mee over geschikte schoenen voor u en sturen deze vervolgens toe.

Service aan huis

Indien uw gezondheid voor ons geen risico vormt, kan op afspraak één van onze medewerkers u thuis bezoeken. Wij dragen bij u een mondkapje.

Winkelen op afspraak

U kunt onze winkel spontaan bezoeken. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken. Bij drukte zullen we u dan daadwerkelijk op het afgesproken moment helpen. U kunt hier een voorkeur doorgeven voor uw afspraak. Wij nemen vervolgens contact met u op om datum en tijd te bevestigen.

Aangepaste openingstijden

De openingstijden van onze winkel zijn tijdelijk aangepast naar 09.00 – 17.00 uur. Speciaal voor Vroege Vogels: op verzoek kunt u vanaf 08.00 uur een privé shopping moment bij ons afspreken. Dan serveren wij er een vers croissantje bij! U kunt hier een voorkeur doorgeven voor uw afspraak.

Zondag open

Iedere laatste zondag van de maand is onze winkel geopend van 12.00-17.00 uur. Dan werken wij alleen op afspraak en ontvangen maximaal 2 klanten tegelijk. Zie onze agenda.

Contact

Belt of mailt u ons alstublieft om onze actuele service, maatregelen en mogelijkheden te verkennen. Wij denken graag met u mee. Klik hier voor onze contactgegevens.

Gepubliceerd: 04 /11 / 2021

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

27 februari 2022
KOOPZONDAG

Welkom op Koopzondag 27 februari tussen 12.00 uur en 17.00 uur. U kunt hier alvast een verzoek voor een afspraak indienen.

 

5 maart 2022
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 5 maart is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

Welkom!
Welkom!

Wij zijn ontzettend blij om u weer te mogen ontvangen in onze winkel. Welkom! Omdat we het coronavirus graag buiten de deur houden, volgen we de richtlijnen van het RIVM. U leest hier hoe we het winkelen zo veilig mogelijk laten plaatsvinden.

Meer nieuws