Schouten schoenen

Sockwell sponsor Duin en Bollen Vierdaagse

Sockwell Socks haakt aan bij de Duin en Bollen Vierdaagse. Sockwell presenteert zich tijdens deze nieuwe vierdaagse o.a. bij Schouten Schoenen in Noordwijkerhout. Als sponsor van de Duin en Bollen Vierdaagse komt Sockwell met aantrekkelijke acties voor de deelnemers.

De eerste actie is een Winactie om te vieren dat Sockwell is toegetreden tot het sponsorgilde van de Duin en Bollen Vierdaagse. Onder alle inschrijvers van de Duin en Bollen Vierdaagse worden 3 paar Sockwell Socks naar keuze verloot. De actie loopt tot 14 augustus 2022.

Goede wandelsokken zijn onmisbaar voor een lange wandeling, backpacken, een stevige hiking tocht door de bergen en andere outdoor activiteiten. Sockwell biedt een ruime keuze uit wandelsokken voor dames en heren. Sockwell wandelsokken met compressie bieden een optimale bloedcirculatie door de 4-zone compressie. Dit minimaliseert blaren, zweetvoeten, zwellingen en reduceert vermoeide of opgezwollen benen. De sokken zijn samengesteld uit hoogwaardige, natuurlijke materialen zoals bamboe, merino- en alpacawol. De sokken zijn er in allerlei kleuren en prints maar bovenal functioneel voor iedere wandelaar.

Op de foto overhandigt Debby Schouten van Schouten Schoenen een paar Sockwell Socks aan Tjeerd Scheffer van de Duin en Bollen Vierdaagse.

Van donderdag 13 t/m zondag 16 oktober 2022 vindt de eerste editie plaats van de Duin en Bollen Vierdaagse. Een groots opgezet wandelspektakel met afstanden van 5, 15, 20, 30 en 40 kilometer door de bollendorpen achter de duinen. Start en finish vinden afwisselend plaats in Keukenhof Lisse en op de Boulevard van Noordwijk aan Zee.

Gepubliceerd: 31 /07 / 2022

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

9 mei 2024
Hemelvaartsdag gesloten

Hemelvaartsdag donderdag 9 mei is de winkel gesloten. We ontvangen u graag op een andere dag.

Naar agenda

Laatste nieuws

WIJ ZOEKEN JOU
WIJ ZOEKEN JOU

Kom jij in onze schoenen staan? In ons team is direct plaats voor een enthousiaste verkoper/verkoopster, voor minimaal 2 dagen t/m fulltime. Belangrijkste werkdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag.

Lees meer

Meer nieuws