Schouten schoenen

Voeten Verwen Week

In deze warme periode verdienen uw voeten extra aandacht. We ontvangen u daarom graag van maandag 25 juli t/m zaterdag 30 juli tijdens onze Voeten Verwen Week. Wat staat er op ons programma?

✔️ Podoloog Ania is dagelijks aanwezig voor een gratis voetencheck en vrijblijvend advies

✔️  Wat staat er leuker bij slippers en sandalen dan gelakte nagels op uw tenen? 

✔️ Specialist Jorn van LOMER wandelschoenen is aanwezig op vrijdag 29 juli

✔️ Maak kans op een gratis Startbewijs voor de Duin en Bollen Vierdaagse

✔️ Maak kans op een luie strandstoel, in uniek Schouten Schoenen ontwerp

Gratis voetencheck

Maak tijdens de Voeten Verwen Week kennis met podoloog Ania van Podologie Praktijk Bollenstreek met vestigingen in Noordwijkerhout en Hillegom. Ania is van 11.00 tot 15.00 uur in onze winkel aanwezig van maandag 25 juli tot en met zaterdag 30 juli. De voetencheck en het advies bij voetproblemen zijn gratis en vrijblijvend. U kunt hier meer lezen over podologie.

Wilt u wachttijd vermijden indien het druk is met spontane bezoekers? Maak dan een afspraak om op tijd geholpen te worden. Plan hier uw afspraak.

Gelakte nagels

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juli tussen 13.00 en 17.00 uur zijn uw voeten in goede handen bij Angela van Schoonheidssalon Mooij Beauty in Noordwijk.  Zij verzorgt en lakt de nagels van uw tenen in de kleur die u mooi vindt. Cadeautje van ons! Wanneer u op een ander moment in de Voeten Verwen Week een aankoop slippers of sandalen doet, ontvangt u een flesje nagellak cadeau. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Pasdag LOMER wandelschoenen

Op vrijdag 29 juli van 10.00 tot 16.00 uur kunt u vrijblijvend LOMER wandelschoenen uitproberen. Specialist Jorn beantwoordt al uw vragen over dit fijne Italiaanse merk lichtgewicht wandelschoenen. De hoogwaardige wandelschoenen zijn geheel naadloos en voorzien van een Vibram loopzool die zorgt voor grip en stevigheid. Daarnaast worden veel schoenen gemaakt van Mer-tex, een kwaliteitsmembraan wat de schoenen een gegarandeerde waterdichtheid en vochtregulering geeft.

Startbewijs Duin en Bollen Vierdaagse

Wordt u tijdens de LOMER Testdag op vrijdag 29 juli enthousiast over LOMER wandelschoenen en schaft u een paar aan? Dan maakt u kans op een gratis Startbewijs van de Duin en Bollen Vierdaagse die in oktober door onze omgeving loopt. Maak kennis met de Bollenstreek in herfstkleuren, zo ziet u de Keukenhof bijvoorbeeld eens van een heel andere kant. Mocht u overigens winnen en al over een Startbewijs beschikken, dan ontvangt u de kosten hiervan terug.

Win een unieke strandstoel

Om in zomerse sferen te blijven:  u kunt een luie strandstoel winnen! Onder al onze klanten tijdens de Voeten Verwen Week verloten wij twee exemplaren met uniek Schouten Schoenen ontwerp. Meedoen aan deze Winactie geldt na aankoop van schoeisel in de week van maandag 25 juli tot en met zaterdag 30 juli.

Gepubliceerd: 19 /07 / 2022

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

3 augustus 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 3 augustus is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

Voetgangerszone na 12.00 uur
Voetgangerszone na 12.00 uur

Met ingang van 1 juli 2024 ligt onze winkel in een voetgangerszone. Met de auto de winkel tot aan de deur bereiken, om iemand af te zetten of op te halen, blijft mogelijk tot 12.00 uur. Na 12.00 uur is het centrum van Noordwijkerhout alleen toegankelijk voor voetgangers en fietsers.

Meer nieuws