Schouten schoenen

Wandelsokken cadeau

Bij aankoop van een paar LOMER wandelschoenen geven wij een paar SOCKWELL wandelsokken t.w.v. €27,95 cadeau. Deze actie geldt tot zolang de voorraad strekt. Waarom zou je echte wandelsokken dragen?

Wandelsokken met lichte compressie zorgen voor meer energie, betere prestaties en een sneller herstel van spieren. Goede wandelsokken zijn onmisbaar voor een lange wandeling, backpacken, een stevige hiking tocht tijdens vakantie in de bergen en andere outdoor activiteiten.

Wandelen kan variëren van een simpel ommetje tot een stevige lange-afstandswandeling. Misschien bent u al een het trainen voor de Duin en Bollen Vierdaagse in oktober? Die kent maar liefs 5 verschillende afstanden: 5, 15, 20, 30 en 40 kilometer en is een mooie en sportieve gelegenheid om de Bollenstreek in de herfst te verkennen.

In het voorjaar trekt onze streek veel wandelaars langs de kleurrijke bollenvelden. Maar ook in de herfst is de Bollenstreek de moeite waard. Van 13 t/m 16 oktober 2022 vindt de eerste editie plaats van de Duin en Bollen Vierdaagse. Een groots opgezet wandelspektakel door de bollendorpen achter de duinen. Start en finish vinden donderdag/vrijdag plaats in Lisse en zaterdag/zondag in Noordwijk aan Zee.

Gepubliceerd: 24 /05 / 2022

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

24 maart 2024
Koopzondag op afspraak

Koopzondag 24 maart van 12.00 uur tot 17.00 uur. Klik hier om een afspraak te maken. Lees meer

1 april 2024
Tweede Paasdag gesloten

Tweede Paasdag maandag 1 april is de winkel gesloten. Fijne Paasdagen gewenst!

6 april 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 6 april is de maandelijkse 10.000 Stappen Wandeling vanuit Noordwijkerhout. De route vandaag loopt langs de bollenvelden naar het Uitkijkpunt op de Terp van Tespelduyn. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

Wij blijven BIRKENSTOCK dealer!
Wij blijven BIRKENSTOCK dealer!

Birkenstock heeft gekozen voor Schouten Schoenen in Noordwijkerhout! Als enige zelfstandige schoenenwinkel in de Duin- en Bollenstreek blijven wij dealer van het merk Birkenstock. Lees meer

Meer nieuws