Schouten schoenen

We zijn weer open

We schrijven 3 maart 2021. Eindelijk mogen de deuren weer open! Dat geeft een speciaal gevoel. Toen wij op 15 december 2020 officieel de sleutels van onze (schoon)ouders overnamen viel dit precies samen met de eerste dag van de lockdown. De deuren bleven dicht. Dat waar we ons zó op hadden verheugd kreeg een totaal andere invulling.

Nadat we van de eerste schrik en teleurstelling waren bekomen, werd ons motto: “klus kleren aan en gáán”. Samen met onze medewerkers en hulp van mijn ouders, broer Dennis en onze zoon Valentijn zijn er achter de schermen bergen werk verzet. Voor u als klant niet zichtbaar, maar om u een indruk te geven: de werkplaats is verplaatst, apparatuur vervangen, het magazijn vergroot en opnieuw ingericht. Tientallen meters stellingen gebouwd en honderden schoenendozen van A naar B versjouwd. Dank aan de krachtpatsers die ons hierbij geholpen hebben!

Ondertussen bleven we gelukkig ook in beeld bij u. Onze medewerkers hebben kilometers door de regio gereden om bij jong en oud, dichtbij en ver weg schoenen te leveren bij u thuis. Daar werd iedere dag enorm naar uitgekeken! Het contact met u via een belletje of een e-mailbericht, de hartelijke ontvangsten thuis en de vele lieve reacties werkten als hart onder de riem tijdens de lastige weken van de lockdown.

En nu gaan de deuren open. Weliswaar op afspraak en onder strikte voorwaarden, maar dat geeft niet. Want veilig winkelen doen we samen. Het voelt alsof we eindelijk ons echte werk mogen doen. Daar hebben we ontzettend veel zin in! Heel graag tot ziens.

Met vriendelijke groeten,
Pieter Roeloffs en Debby Schouten

Gepubliceerd: 07 /03 / 2021

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

19 augustus 2022
KOOPAVOND

Op vrijdag is de winkel tot 20.00 uur open. Kom gerust spontaan binnen lopen of plan een afspraak

28 augustus 2022
BACK TO SCHOOL KOOPZONDAG

Back to school! Koopzondag 28 augustus tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Klik hier om een verzoek voor een afspraak in te dienen. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

Sockwell sponsor Duin en Bollen Vierdaagse
Sockwell sponsor Duin en Bollen Vierdaagse

Sockwell Socks haakt aan bij de Duin en Bollen Vierdaagse. Sockwell presenteert zich tijdens deze nieuwe vierdaagse o.a. bij Schouten Schoenen in Noordwijkerhout. Als sponsor van de Duin en Bollen Vierdaagse komt Sockwell met aantrekkelijke acties voor de deelnemers.

Lees meer

Meer nieuws