Schouten schoenen

We zijn weer open

We schrijven 3 maart 2021. Eindelijk mogen de deuren weer open! Dat geeft een speciaal gevoel. Toen wij op 15 december 2020 officieel de sleutels van onze (schoon)ouders overnamen viel dit precies samen met de eerste dag van de lockdown. De deuren bleven dicht. Dat waar we ons zó op hadden verheugd kreeg een totaal andere invulling.

Nadat we van de eerste schrik en teleurstelling waren bekomen, werd ons motto: “klus kleren aan en gáán”. Samen met onze medewerkers en hulp van mijn ouders, broer Dennis en onze zoon Valentijn zijn er achter de schermen bergen werk verzet. Voor u als klant niet zichtbaar, maar om u een indruk te geven: de werkplaats is verplaatst, apparatuur vervangen, het magazijn vergroot en opnieuw ingericht. Tientallen meters stellingen gebouwd en honderden schoenendozen van A naar B versjouwd. Dank aan de krachtpatsers die ons hierbij geholpen hebben!

Ondertussen bleven we gelukkig ook in beeld bij u. Onze medewerkers hebben kilometers door de regio gereden om bij jong en oud, dichtbij en ver weg schoenen te leveren bij u thuis. Daar werd iedere dag enorm naar uitgekeken! Het contact met u via een belletje of een e-mailbericht, de hartelijke ontvangsten thuis en de vele lieve reacties werkten als hart onder de riem tijdens de lastige weken van de lockdown.

En nu gaan de deuren open. Weliswaar op afspraak en onder strikte voorwaarden, maar dat geeft niet. Want veilig winkelen doen we samen. Het voelt alsof we eindelijk ons echte werk mogen doen. Daar hebben we ontzettend veel zin in! Heel graag tot ziens.

Met vriendelijke groeten,
Pieter Roeloffs en Debby Schouten

Gepubliceerd: 07 /03 / 2021

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

21 april 2024
Koopzondag op afspraak

Koopzondag 21 april van 12.00 uur tot 17.00 uur. De laatste Koopzondag van dit seizoen. Klik hier om een afspraak te maken. Lees meer

27 april 2024
Koningsdag gesloten

Koningsdag zaterdag 27 april zijn wij gesloten. Fijne Koningsdag gewenst!

4 mei 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 4 mei is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

WIJ ZOEKEN JOU
WIJ ZOEKEN JOU

Kom jij in onze schoenen staan? In ons team is direct plaats voor een enthousiaste verkoper/verkoopster, voor minimaal 2 dagen. Ook fulltime is bespreekbaar. Belangrijkste werkdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag.

Lees meer

Meer nieuws