Schouten schoenen

FEESTWEEK

Het 145-jarig bestaan van onze winkel vieren we graag samen met u. Van woensdag 8 december t/m woensdag 15 december maken we er een feestje van. 

Kortingsactie

Van woensdag 8 december tot en met woensdag 15 december delen we korting uit. Onze kerstboom hangt die dagen vol kerstballen. Gevuld met kortingscheques! Welke kerstbal haalt u bij het afrekenen uit de boom? Die met een korting van 10, 20 of 30 euro? Of die ene kerstbal die we per dag ophangen en waar een speciale lustrum-cheque van 145 euro korting in zit? De korting die uit uw kerstbal tevoorschijn komt wordt direct op uw aankoop verrekend. De kortingsactie geldt bij besteding vanaf 100 euro.

Vroege Vogel Actie

Onze openingstijden tijdens de feestweek zijn van 08.00 tot 17.00 uur. Aan de Vroege Vogels tussen 08.00 en 09.00 uur serveren wij een vers croissantje bij de koffie. Plan hier uw afspraak.

145 Piggy punten cadeau

U kunt zonder afspraak komen winkelen, maar om een veilige spreiding te creëren belonen we u met 145 Piggy spaarpunten extra als u een afspraak maakt voor een bezoek tijdens de feestweek. Nog een voordeel van een afspraak hebben is dat u voorgaat op spontane bezoekers. Plan hier uw afspraak.

Schoenpoetser James

Vrijdag 10 en zaterdag 11 december komt schoenpoetser James bij ons in de winkel. Hij geeft met de allerbeste onderhoudsmiddelen de schoenen die u draagt een goede opknapbeurt. Neem plaats op de authentieke poetsstoel en James maakt er een feestje van! Zeker weten dat u onze winkel verlaat met schoenen die stralen als nieuw. James is aanwezig tussen 10.00 en 17.00 uur.

Samen veilig winkelen

Om uw bezoek tijdens de feestweek veilig te laten verlopen zullen we de preventiemaatregelen tegen Corona strikt hanteren. U kunt ons hierbij helpen. Kom voorbereid en lees hier de Corona voorschriften die gelden in onze winkel.

 

Gepubliceerd: 06 /12 / 2021

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

1 juni 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 1 juni is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

WIJ ZOEKEN JOU
WIJ ZOEKEN JOU

Kom jij in onze schoenen staan? In ons team is direct plaats voor een enthousiaste verkoper/verkoopster, voor minimaal 2 dagen t/m fulltime. Belangrijkste werkdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag.

Lees meer

Meer nieuws