Schouten schoenen
14 oktober 2023 t/m 14 oktober 2023

3D Voetscan tijdens Duin en Bollen Vierdaagse

Deelnemers en bezoekers van de Duin en Bollen Vierdaagse kunnen gratis gebruik maken van onze 3D voetscan en bijbehorende voetanalyse. Wij zetten hiervoor speciaal een tent neer bij de finish locaties.

U vindt onze voetscan-tent bij de finish op donderdag 12 oktober in Hillegom, vrijdag 13 oktober in Lisse en zaterdag 14 oktober in Noordwijk aan Zee, tussen 11.00 en 16.00 uur.

Schouten Schoenen eigenaar Debby Schouten weet als geen ander hoe waardevol het is om te wandelen met goede wandelschoenen en speciale wandelsokken. Ze organiseert iedere maand de 10.000 Stappen Wandeling door Noordwijkerhout en ze liep de afgelopen twee zomers succesvol met haar zoon de 40 KM van de Nijmeegse Vierdaagse. 

“Op die lange stukken wandelen in Nijmegen heb ik vaak met verbazing gekeken naar wandelaars die voor mij liepen, met voeten in een scheve knikstand en op schoenen die zo weinig steun geven dat die mensen er bijna naast liepen. Dit kan allerlei problemen aan enkels, knieën, heupen, rug en nek/schouders veroorzaken.” 

In de schoenen-speciaalzaak van Schouten in Noordwijkerhout gebruiken de medewerkers de Aetrex voetscanner waarmee de standpositie, het voet-type en de drukverdeling/belasting van de voeten wordt bekeken in een 3D weergave. De voetscan is een interessante beleving voor de klant en ondersteunt het advies van Schouten over de pasvorm en eigenschappen van schoenen en inlegzolen die kunnen helpen bij voetproblemen of om die preventief te voorkomen. 

In de collectie van Schouten Schoenen vindt u naast comfortabele wandelschoenen van Xsensible, Lomer, Durea en Finn Comfort, ook functionele wandelsokken van het merk Sockwell. “Want een goede sok is de basis voor de schoen die je tijdens het wandelen draagt”, weet Debby uit eigen ervaring.

Lees hier meer over voetmeting bij volwassenen.

Lees hier meer over de Duin en Bollen Vierdaagse op 12-13-14-15 oktober 2023

Gepubliceerd: 21 /09 / 2023

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

6 juli 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 6 juli is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

WIJ ZOEKEN JOU
WIJ ZOEKEN JOU

Kom jij in onze schoenen staan? In ons team is direct plaats voor een enthousiaste verkoper/verkoopster, voor minimaal 2 dagen t/m fulltime. Belangrijkste werkdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag.

Lees meer

Meer nieuws