Schouten schoenen
14 oktober 2023 t/m 14 oktober 2023

3D Voetscan tijdens Duin en Bollen Vierdaagse

Deelnemers en bezoekers van de Duin en Bollen Vierdaagse kunnen gratis gebruik maken van onze 3D voetscan en bijbehorende voetanalyse. Wij zetten hiervoor speciaal een tent neer bij de finish locaties.

U vindt onze voetscan-tent bij de finish op donderdag 12 oktober in Hillegom, vrijdag 13 oktober in Lisse en zaterdag 14 oktober in Noordwijk aan Zee, tussen 11.00 en 16.00 uur.

Schouten Schoenen eigenaar Debby Schouten weet als geen ander hoe waardevol het is om te wandelen met goede wandelschoenen en speciale wandelsokken. Ze organiseert iedere maand de 10.000 Stappen Wandeling door Noordwijkerhout en ze liep de afgelopen twee zomers succesvol met haar zoon de 40 KM van de Nijmeegse Vierdaagse. 

“Op die lange stukken wandelen in Nijmegen heb ik vaak met verbazing gekeken naar wandelaars die voor mij liepen, met voeten in een scheve knikstand en op schoenen die zo weinig steun geven dat die mensen er bijna naast liepen. Dit kan allerlei problemen aan enkels, knieën, heupen, rug en nek/schouders veroorzaken.” 

In de schoenen-speciaalzaak van Schouten in Noordwijkerhout gebruiken de medewerkers de Aetrex voetscanner waarmee de standpositie, het voet-type en de drukverdeling/belasting van de voeten wordt bekeken in een 3D weergave. De voetscan is een interessante beleving voor de klant en ondersteunt het advies van Schouten over de pasvorm en eigenschappen van schoenen en inlegzolen die kunnen helpen bij voetproblemen of om die preventief te voorkomen. 

In de collectie van Schouten Schoenen vindt u naast comfortabele wandelschoenen van Xsensible, Lomer, Durea en Finn Comfort, ook functionele wandelsokken van het merk Sockwell. “Want een goede sok is de basis voor de schoen die je tijdens het wandelen draagt”, weet Debby uit eigen ervaring.

Lees hier meer over voetmeting bij volwassenen.

Lees hier meer over de Duin en Bollen Vierdaagse op 12-13-14-15 oktober 2023

Gepubliceerd: 21 /09 / 2023

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

22 december 2023
Koopavond 22 december

Tijdens LICHTJESAVOND vrijdag 22 december is de winkel extra geopend tot 21.00 uur. Kom gezellig Kerstwinkelen in het sfeervol verlichte dorpshart van Noordwijkerhout.

Lees meer

25 december 2023
GESLOTEN 25/12/22 T/M 01/01/23

Van Kerstmis t/m Nieuwjaar is de winkel gesloten. Vanaf dinsdag 2 januari 2024 zijn wij u weer graag van dienst. Fijne feestdagen gewenst!

6 januari 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 6 januari is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

TOFVEL SLOFFEN
TOFVEL SLOFFEN

In deze tijd van het jaar je voeten lekker warm houden? Dat kan met de Fair Trade sloffen van Tofvel. Deze comfortabele sloffen van wolvilt worden met de hand gemaakt in Nepal, onder eerlijke en veilige arbeidsomstandigheden. Lees meer

Meer nieuws