Schouten schoenen
15 mei 2024 t/m 18 mei 2024

Actiedagen! Wandel SCHOENEN Vierdaagse

Van woensdag 15 mei t/m zaterdag 18 mei richten wij onze aandacht in het bijzonder op wandelschoenen! Wat kunt u zoal verwachten tijdens deze vier actiedagen?

  • Extra grote collectie wandelschoenen in diverse breedtematen
  • Vrijblijvend buiten testlopen op wandelschoenen van DUCA
  • Winactie gratis wandelschoenen en rugzak van MOUNTOS
  • Schoenadvies n.a.v. voetmeting en 2D en 3D voetscan
  • AETREX comfort inlegzolen, ook speciaal voor wandelen
  • Wandelsokken SOCKWELL 2e paar met 50% korting

Die stevige strandwandeling, uw dagelijks ommetje, de hond die door weer en wind naar buiten moet, de wandelvakantie naar Oostenrijk of uw deelname in oktober aan de Duin en Bollen Vierdaagse… goede wandelschoenen komen vaker van pas dan u denkt!

WANDELSCHOENEN IN CATEGORIE A EN A/B

Het gebied en de ondergrond waarop u wandelt bepaalt welke categorie wandelschoen u daar het beste kunt dragen. In onze collectie bieden wij wandelschoenen volgens de indeling Categorie A en A/B. Wandelschoenen in de A-categorie zijn laag, licht en soepel. Ze zijn geschikt voor verhard of licht onverhard terrein. Denk aan een dagelijks ommetje, een stedentrip of een evenement als een wandelvierdaagse. Deze categorie is ook geschikt voor de ondergrond van bos, duin en strand.

Hogere wandelschoenen met meer grip-profiel loopzolen vallen in categorie A/B. De hoogte rond de enkels biedt meer steun en stabiliteit voor onverharde of ongelijke ondergronden. Het zijn zowel geschikte wandel- als bergschoenen. De zool is nog voldoende soepel, waardoor ze ook voor wandelingen in Nederland geschikt zijn.

MERKEN WANDELSCHOENEN

In onze collectie vindt u categorie A en A/B wandelschoenen van de wandelmerken LOMER, MOUNTOS en DUCA WALKING. Ook enkele schoenmerken die u waarschijnlijk al kent van uw dagelijkse schoenen, maken categorie A wandelschoenen. Die vindt u in onze collectie van de merken DUREA, FINN COMFORT en XSENSIBLE STRETCHWALKER.

EXTRA !

Donderdag 16 mei 10.00-16.00 uur:
Maak kennis met de experts Patrick van de Pol van AETREX inlegzolen en Dennis van der Meulen van wandelschoenenmerk DUCA. Zij zijn aanwezig op donderdag 16 mei tussen 10.00 en 16.00 uur en ontmoeten u graag.

Vrijdag 17 mei 13.00-15.00 uur:
Voor al uw vragen over het reinigen en onderhouden van wandelschoenen is expert Koen Bleumink aanwezig op vrijdag 17 mei van 13.00 en 15.00 uur.

Aanbieding op Sockwell wandelsokken:
Wandelsokken 2e paar 50% korting

Vrijblijvend buiten testlopen op wandelschoenen van DUCA:
Testlopen DUCA wandelschoenen

AFSPRAAK? HANDIG!
Het zal tijdens de actiedagen iets drukker zijn dan gemiddeld. We attenderen u daarom graag op de mogelijkheid om een afspraak te maken. Dit kan wachttijd schelen want met een afspraak gaat u voor op bezoekers die spontaan binnen komen. Een afspraak maken kan telefonisch naar 0252-372814 of via deze link: Afspraak maken

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

1 juni 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 1 juni is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

WIJ ZOEKEN JOU
WIJ ZOEKEN JOU

Kom jij in onze schoenen staan? In ons team is direct plaats voor een enthousiaste verkoper/verkoopster, voor minimaal 2 dagen t/m fulltime. Belangrijkste werkdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag.

Lees meer

Meer nieuws