Schouten schoenen

Homeshoes

Wij zijn officieel dealer van het merk Q Fit Home Shoes. Homeshoes zijn kleurrijke, warme en moderne pantoffels. In de winkel hebben we een grote collectie in verschillende modellen en kleuren voor dames en heren. Veel van de pantoffels hebben een uitneembare binnenzool en kunnen gedragen worden met eigen inlegzolen.

Vindt u het prettig om persoonlijk geholpen te worden met de juiste keuze van pantoffels, dan kunt u bij ons in de winkel terecht. Q Fit Home Shoes zijn ook online te bestellen. In de webshop maakt u zelf de keuze waar u de pantoffels ontvangen wilt: bij u thuis of in onze winkel.

Tip! Pantoffels vallen meestal klein uit. Bestelt u ze dus zeker niet te klein.

Bekijk alle modellen op de webshop homeshoes.nl

 

<< terug naar vorige pagina
<< terug naar vorige pagina

Kindervoeten in beeld

Bekijk onze werkwijze als specialist in kinderschoenen

Kindervoeten in beeld

Agenda

22 december 2023
Koopavond 22 december

Tijdens LICHTJESAVOND vrijdag 22 december is de winkel extra geopend tot 21.00 uur. Kom gezellig Kerstwinkelen in het sfeervol verlichte dorpshart van Noordwijkerhout.

Lees meer

25 december 2023
GESLOTEN 25/12/22 T/M 01/01/23

Van Kerstmis t/m Nieuwjaar is de winkel gesloten. Vanaf dinsdag 2 januari 2024 zijn wij u weer graag van dienst. Fijne feestdagen gewenst!

6 januari 2024
10.000 Stappen Wandeling

Zaterdag 6 januari is de maandelijkse 10.000 STAPPEN WANDELING door Noordwijkerhout en omgeving. Lees meer

Naar agenda

Laatste nieuws

TOFVEL SLOFFEN
TOFVEL SLOFFEN

In deze tijd van het jaar je voeten lekker warm houden? Dat kan met de Fair Trade sloffen van Tofvel. Deze comfortabele sloffen van wolvilt worden met de hand gemaakt in Nepal, onder eerlijke en veilige arbeidsomstandigheden. Lees meer

Meer nieuws